Međugorje je priznato od katoličke crkve - politički aspekt

Опасно се пуно Пара узело на томе.
ЧаК ЈЕ И Лео Меси(најбољи фудбалер свих Времена) био тамо :D

Kao i veliki Srbin Siniša Miajlovič...i mnogi drugi Srbi koji znaju moč Medjuorja pa potajice idu tamo...
https://www.hercegovina.info/vijest...ise-sam-taj-dan-bio-covjek-nego-ikada/208553/

Preminuo Siniša Mihajlović: U Međugorju sam plakao kao malo dijete | HIP.ba  - Hercegovački info portal

.

Синиша је са Вама одрастао,стасао...имао Масу Пријатеља итд..
Зашто се не би одазвао Позиву неког свог Пријатеља из детињства?

Odrastao je u Vukovaru. Teško da je došao po toj liniji...
Siniša je živio u Italiji i žena mu je Talijanka. Pa je tako vidio kolko Talijani drže do medjuorja i krenuo sam, pošto je Talijanima normalno ič u Medjuorje...

.

Siniša je živio u Italiji i žena mu je Talijanka. Pa je tako vidio kolko Talijani drže do medjuorja i krenuo sam, pošto je Talijanima normalno ič u Medjuorje...

.
Види,ја ћу то теби нешто кажем а ти немој се љутиш.Било би ми глупо да се наљутиш јер си ОК Лик,држиш се тематике,никог не вређаш--
а и да се љутиш,баш ме брига:

-Ако се на оном Пространом Небу једне Шпаније,Италије,јужне Француске ,ЗА СВЕ ВРЕМЕ 600 Година Инквизиције,НИКАД НИЈЕ појавила "Госпа " на небу а појави се стриктно ИЗНАД ВАС 90% ПОКАТОЛИЧЕНИХ СРБА(ЈЕР тамо у тој Херцеговини неких "хрвата" никад није ни било)...
Онда ти мени лепо објасни ,кога бре ви захебавате?
Хоћеш кОЛИКО САД да ти улети Источна Херцеговина у ту западну..и Вас ГОУВАНА НЕЋЕ ВИШЕ БИТИ ЗА 2 ДАНА?

Види,ја ћу то теби нешто кажем а ти немој се љутиш.Било би ми глупо да се наљутиш јер си ОК Лик,држиш се тематике,никог не вређаш--
а и да се љутиш,баш ме брига:

-Ако се на оном Пространом Небу једне Шпаније,Италије,јужне Француске ,ЗА СВЕ ВРЕМЕ 600 Година Инквизиције,НИКАД НИЈЕ појавила "Госпа " на небу а појави се стриктно ИЗНАД ВАС 90% ПОКАТОЛИЧЕНИХ СРБА(ЈЕР тамо у тој Херцеговини неких "хрвата" никад није ни било)...
Онда ти мени лепо објасни ,кога бре ви захебавате?
Хоћеш кОЛИКО САД да ти улети Источна Херцеговина у ту западну..и Вас ГОУВАНА НЕЋЕ ВИШЕ БИТИ ЗА 2 ДАНА?

Pojasni zadnju rečenicu, nisam te svatio. Za ostale tvoje upite, - evo ti odovor direktno sa neba...iz prve ruke
Dakle nabrojane zemlje nisu bedem krščanstva poput rvatske, koja stolječima neda neprijatelju kršanstva naprijed, Monolima i Turcima i Tatarima i protestantima i komunistima a onda smo mi izabrani narod a ne oni...

Screenshot 2024-03-10 171643.png

Evo ti odovor direktno sa neba...iz prve ruke
Dakle nabrojane zemlje nisu bedem krščanstva poput rvatske, koja stolječima neda neprijatelju kršanstva naprijed, Monolima i Turcima i Tatarima i komunistima a onda smo mi izabrani narod a ne oni...

Pogledajte prilog 1618523
Ко је изабрани Народ,који Народ?
Брате,ја морам се поновим.
Ако је неко изабрани Народ,онда су то Срби.
Разумеш?
Неки "хрвати" НИСУ ПОСТОЈАЛИ на том Месту где вам се указала"Госпа".
Понављам-СВЕ ИЗМИШЉОТИНА...

Ко је изабрани Народ,који Народ?
Брате,ја морам се поновим.
Ако је неко изабрани Народ,онда су то Срби.
Разумеш?
Неки "хрвати" НИСУ ПОСТОЈАЛИ на том Месту где вам се указала"Госпа".
Понављам-СВЕ ИЗМИШЉОТИНА...

Ali onda bi Djevica Marija rekla "VI STE SRBI"...
Medjutim Marija reče da su Rvati izabrani narod,..

.

Ali onda bi Djevica Marija rekla "VI STE SRBI"...
Medjutim Marija reče da su Rvati izabrani narod,..

.
Није то рекла.
јер се тамо није ни Појавила и све вас је слагала,тј Они који су вам то Испричали па сте од те Измишљотине направили БАСНОСЛОВНЕ ПАРЕ НА Име Туризма...јер је цела Босна и а и цела хЕРЦЕГОВИНА САМО Стратиште недужног Србског Живља кога сте бесумично убијали само зато што су Срби.
Како вас само није Срамота?

Није то рекла.
јер се тамо није ни Појавила и све вас је слагала,тј Они који су вам то Испричали па сте од те Измишљотине направили БАСНОСЛОВНЕ ПАРЕ НА Име Туризма...јер је цела Босна и а и цела хЕРЦЕГОВИНА САМО Стратиште недужног Србског Живља кога сте бесумично убијали само зато што су Срби.
Како вас само није Срамота?

Tamo su rvati ubijani stolječima jer se nisu tjeli odreč katolicizma...
A i Marija je obečala 1981. da če rvatska bit slobodna od komunizma...bojim se da nebo ne dijeli tvoje stavove...
pravična ukazanja sa neba...

Lijepo sam u naslovu reko da tema ima politički kontekst...

-

.
Синиша је боловао од леукемије, па се вјероватно хватао за сламку. Није му замјерити.

Tamo su rvati ubijani stolječima jer se nisu tjeli odreč katolicizma...
A i Marija je obečala 1981. da če rvatska bit slobodna od komunizma...bojim se da nebo ne dijeli tvoje stavove...
pravična ukazanja sa neba...

Lijepo sam u naslovu reko da tema ima politički kontekst...

-
Зна ли неко међу вама, 'рватинама од стољећа седмог, разликовати ч и ћ?
Ђе ћеш већег комунизма него сад у ЕУ? Све је испрогрмаирано. Вербални деликт враћен, Содома&Гомора. :maramica:

Samo razmisli kolko blesavo djeluje tvoje tumačenje...

Ovako reci sinu:
"Ja ti sine ne dozvoljavam da koristiš drogu, ali podržavam tvoje druženje sa onom grupacijom teških narkomačina tamo u parku. Ajde mrš tamo družit se sa njima.."

Saberi se, crkva je priznala Medjuorje, samo moraju sebi neke rezervacije ostavit, kolko je to moguče u kovitlacu pritiska sa neba i apokalipse na zemlji...

.

Reci nam lepo, smireno i polako, šta ti to konkretno nije jasno u vrlo jednostavnoj rečenici koju su preneli svi relevantni mediji

Vatikan ne priznaje ukazanja Device Marije​

mi zaista želimo da ti pomognemo ali biće jako teško dok se ne postavi prava dijagnoza.
Počnimo od toga da li ti uopšte razumeš ono što pročitaš

Reci nam lepo, smireno i polako, šta ti to konkretno nije jasno u vrlo jednostavnoj rečenici koju su preneli svi relevantni mediji

mi zaista želimo da ti pomognemo ali biće jako teško dok se ne postavi prava dijagnoza.

reci mi smireno lepo i polako što ti nije jasno u ovoj rečenici koju su prenijeli svi mediji, a dao sam ti i snimak same konferencije iz Vatikana, pa si moao čut i iz prve ruke...

Vatikan priznaje ukazanja Device Marije u Međuorju​

.

Napisao je značenje toga u naslovu teme:

Međugorje je priznato od katoličke crkve​

:hahaha:
Kad je nije, kad nije je, što luđe tim bolje. Klasična zabava podkapacitiranih, jer su tom logikom oni ujedno i najmudriji.

Koga je briga šta Vatikan priznaje ili ne? Njihova stvar, neka zarađuju na prevari, jedino što je ta prevara nastala (opet) na nesreći Srba. U pozadini, tamo gde se nekome nešto "javlja" su jame u koje su ustaše bacale pobijene Srbe, a u SFRJ je bilo poznato da se usred određenih klimatskih uslova vidi isijavanje fosfora iz kostiju.
Možda je tačno, a možda se neki vatikanski bog pojavljuje na mestu zločina, kao svom mestu obožavanja?

Koga je briga šta Vatikan priznaje ili ne? Njihova stvar, neka zarađuju na prevari, jedino što je ta prevara nastala (opet) na nesreći Srba. U pozadini, tamo gde se nekome nešto "javlja" su jame u koje su ustaše bacale pobijene Srbe, a u SFRJ je bilo poznato da se usred određenih klimatskih uslova vidi isijavanje fosfora iz kostiju.
Možda je tačno, a možda se neki vatikanski bog pojavljuje na mestu zločina, kao svom mestu obožavanja?
Isijavanje fosfora iz kostiju, pa jbt, vjerojatniji je plamteći grm koji nikada ne izgori i priča s tobom

Ma jok, verovatnije je da sa na mestu zločina pojavljuje nešto Božansko. Prihvati istinu d aje to tamo laž, a povod su pobijeni Srbi od strane Hrvata, koji sad uzimaju novac na svemu tome.
Ja sam uvjeren da izmišljena bića ne postoje (zato i jesu izmišljena) , i da je laž da postoje vukodlaci, belzebubi, zmajevi sa sedam glava, bogovi, vilenjaci i leteći crvenonosi Rudolfi.
A sad, da li je tamo bilo zločina, jesu li ubijeni Hrvati, Srbi ili Turci, opet ne znam, niti me zanima.
Ali sam isto tako apsolutno uvjeren da ljudske kosti ne svijetle u mraku.
A ti jednu fantaziju želiš opravdati drugom. :lol:

Ja sam uvjeren da izmišljena bića ne postoje (zato i jesu izmišljena) , i da je laž da postoje vukodlaci, belzebubi, zmajevi sa sedam glava, bogovi, vilenjaci i leteći crvenonosi Rudolfi.
A sad, da li je tamo bilo zločina, jesu li ubijeni Hrvati, Srbi ili Turci, opet ne znam, niti me zanima.
Ali sam isto tako apsolutno uvjeren da ljudske kosti ne svijetle u mraku.
A ti jednu fantaziju želiš opravdati drugom. :lol:
Vi crveni banditi ste najgori od svih fašista.

Back