MEDITACIJA-TEHNIKA VANZEMALJACA

Ja sam vidio astralno bjelo biće nekog starca.
Oko 1m i 30-50 cm veličine.
Ako se to može nazvati vanzemaljcem uopće.
A pre toga sam oslobodio toliku toplinu iz sebe da sam mogao grijati kuću.
Ima li tko takvih iskustava??
Nije to bio nikakav vanzemaljac. Najverovatnije se radilo o dusi koje je nedavno napustila fizicko telo pa jos uvek ne zna da nema telo, ili one duse koje se brinu za ljude koje su ostavili iza sebe.

To za toplinu moguce da je bila kundalini aktivacija.

Sto se tice svojih iskustava, bolje da cutim;) Svaki put ovde dobijem epitet nekoga ko siri nepotvrdjena blebetanja. Mogu da ti kazem da sam posmatrao unutrasnjost jedne letelice. I ne, nisu me primetili za divno cudo. Nije ta rasa bas toliko pametna.
 
Mogu..Stav je da treba unistiti ego,i dovesti sebe u stanje 'ne' uma,to jest biti otvorenog uma,kako oni kazu 'um mora plutati kao tikva na vodi'....

- da li je moguće uništiti ego ili ga samo minimizirati?
- odakle potiče misao koja je moć?

Naravno da je moguce, toga ima svuda po religijama. Tada si svestan da si jedno sa svim oko sebe, i automatski se dovodis u sklad sa - svim oko sebe. Ali dug je put do toga...

A misao potice iz transcendetnog - nismo valjda mi ti koji smisljamo? Vrlo egocentricno...

Da ne bude zabune - misao prolazi kroz filtar uma, i otuda svi problemi. Zato i treba unistiti ego, iluziju uma, a najbolji nacin za to je meditacija.

A za poreklo meditacije, koliko ja znam, opet su odgovorne vede, tacnije risiji (mudraci) koji su znanje veda doneli. Po samim vedama ovo znanje nije "smisljeno" vec dobijeno iz transcendentnog, odnosno od Boga.

E sad, ko su tacno bili risiji moze da se diskutuje - vanzemaljci, ljudi, andjeli (tj duhovna bica)... Po opisu iz Veda najvise bi odgovarali andjelima, i to vrlo visokog ranga.
 
Poslednja izmena:
Visoki_Sun3.jpg
 
Bilo bi dobro bar na današnji dan da ne lupamo o vanzemaljcima,al ajde...
Sa Nebesa nam svaki dan stižu poruke.
Neki ih čuju od malena.
Drugi meditiraju.
Treći su pod anestezijom.
Većina nije ni svjesna sebe,pa im anestezija i ne treba.
Ali slažem se sa Buu-om da ne treba mi da brinemo šta i kako...
Sve će doći na svoje.
 
Prema onome sto spot prikazuje u V.D ecanima,po jednij teoriji alieni uveliko kao i meditaciju koriste i religioznost coveka kako bi dosli do covekove energije kojom se 'hrane'..Naime oni su je i izmislili,kako bi dosli do covekove energije.Ako je ova teorija tacna,i oni stoje iza religija covek direktno,posto je i molitva vrsta transa i meditacie,uspostavlja svoju energiju sa nnjihovom i 'ONI' JE KORISTE...Naveci ratovi vodjeni su u ime religija-KRSTASKI, gde je stradalo na milione ljudi.Ako uzmemo u obzir i strah preko koga se oni hrane,tokom ratova koji covek oseca,oni su putem religije uzimali najvise covekove energije,jer je u ime nje i vodjen rat...A sta se dogadjalo sa dusama ratnika poginulim u ime podmmetute religije mozemo da pretpostavimo..
 
Ako nas ništa drugo ne podstakne na preispitivanje svoje vere, onda ovo hoće.
Mada, "nema potrebe sumnjati onaj u koga je vera jaka".
Pitanje je, na kojim osnovama je bazirana religija, kako individualno tumačimo Jevanđelja i u kojoj meri
su poruke Hrista dvosmislene.
Šta je falsifikovano, šta prećutano... i u čijem interesu je nametanje dogmi, sputavanje svesti, a kome pripada ekskluzivno pravo na spoznaju?
 
Sta je precutano-RAZGOVOR MOJSIJA SA BOGOM I DVANASERT TABICA ILI ZAPOVESTI KOJE DOBIJA-OD KOGA? STA JE 'IZGUBLJENI KOVCEG? NJega i danas traze smatra se da je Mojsije imao preko njega vezu sa visim bicem,ali skim ksnije je dopisivano...SMATRA SE DA JE izgubljeni kovceg NEKA VRSTA RADIO VEZE-ALI SA KIM? Bog je sirok pojam,a u ovom kotekstu svakako 'VISI ETITET'....Bozja volja je ne prikosnovena,zavisno kako je dozivljavamo...
 
Šta po Zen filozofiji znači "sluga božiji" i kako Zen tumači zapovesti, obećanja raja i kaznu pakla?
To ne postoji u ZENU posle smrti vrsi se reikarnacija-pononorodjenje....Oni koji su se'probudili' i duhovno napredovali mogu da se ponovo rode,a najveca nagrada je ostati u ne materijalnom-kao duhovna materija bez bola i patnje....Oni koji su lose duhovno napredovali mogu se roditi i kao zivotinje-otuda pod uticajem ovog ucenja brojna drustva za zastitu zivotinja koje u stvari u njima vide duse ljudi na 'popravnom'...
 

Back
Top