Medijski udar na Muamera Zukorlica

МОАМЕР.....
episkop2qi.gif
У име Оца, Сина и Светога Духа, дајем ти име
МОМИР
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ugljanin je dobio pare,nekretnine i vlast.Zašto da se krade od građana Srbije da bi se dalo nekim tamo lopovima?

pa i rusi su chechenu dali da stvori, malte ne, personalnu islamsku dzamahiriju zarad prihvatanja, nadalje mirnog, ruskog suvereniteta tamo.

situacija, naravno, nije za poredjenje, ali je u pitanju princip- da prema cilju gledas i sredstva.
u krajnjem, jeftinije je i delotvornije, ako je to moguce, podmiriti i potplatiti muftiju nego potencijalno imati nestabilnost i konflikt.

naravno, pravo resenje ce biti kad taj propali region i njegovi gradjani, kao i mnogi drugi delovi srbije, budu videli neke pare, shto ova drzava ne moze da omoguci sada.

najgluplje je hapsiti muftiju. koliko plitko toliko i nerealno i savrsen uvod za dalje nevolje.

Što pre u zatvor s njim i mirna Srbija.

Мислим да то није пут којим треба прићи решавању проблема Санџака.

najgluplje je hapsiti muftiju. koliko plitko toliko i nerealno i savrsen uvod za dalje nevolje.

Управо тако, то би муфтији дошло као кец на десетку. Преко ноћи би постао неки бошњачки мученик.

pa i rusi su chechenu dali da stvori, malte ne, personalnu islamsku dzamahiriju zarad prihvatanja, nadalje mirnog, ruskog suvereniteta tamo.

situacija, naravno, nije za poredjenje, ali je u pitanju princip- da prema cilju gledas i sredstva.
u krajnjem, jeftinije je i delotvornije, ako je to moguce, podmiriti i potplatiti muftiju nego potencijalno imati nestabilnost i konflikt.

naravno, pravo resenje ce biti kad taj propali region i njegovi gradjani, kao i mnogi drugi delovi srbije, budu videli neke pare, shto ova drzava ne moze da omoguci sada.

Upravo je u tome stvar, sto Zukorlic ne zeli da se podmiti nekim sitnim poencicima ili jednim slojem asfalta prije izbora kako bi se dodvorio vlastima.

U ovom klipu nalazi se dug spisak medijskih kako novinskih tako i televizijskih spekulacija i ostrih udara ali i propagande na racun Islamske zajednice u Srbiji na celu sa muftijom Zukorlicem.

Тај лик Зукорлић је тешка битанга и велики дрипац. По мом схватању он уопште није било какав верник. Разлика између њега и Јусуфспахића у Београду (за кога могу само све најлепше да кажем) је невероватно велика - то су два света.

Али и поред свега верујем да ће овај нови министар Марковић умети да смири тог дегенерика. Тај Марковић је иначе једини министар кога прилично ценим од свих вагабунди из ДС-а јер је добар правник, професионалац, интелигентан, способан.

Što pre u zatvor s njim i mirna Srbija.

Таман посла - тако нешто и прижељкују... па све што ради тај хидроцефалус у својим безобразлуцима и провокацијама је усмерено да испровоцира нешто тако... а ако си добро пратио вести, када је сада пре неки дан отишао министар Марковић да се тамо договори за састанак знаш ли ко га је дочекао??? Британски амбасадор... ахаха...... толико су већ провидни да постаје огавно...

evo, tebi pise da si iz sandzaka. koja je tvoja konkretna lista nezadovoljstva i sta tebi licno fali i smeta vezano sa sandzak?
pitam najnormalnije, informativno, jer me zanima.

Nisam sa te strane Sandzaka ali i da jesam ne znam cemu ovakvo pitanje.
Nije valjda da je nepoznato da je Muamer Zukorlic bi glavni i jedini muftija u Srbiji i da nikad nisu postojale 2 islamske zajednice do 2007. Dakle nije se muftija ni od koga odmetnuo vec su se neki ljudi odmetnuli od njega i stvorili vestacku drugu islamsku zajednicu.
Drzava u tome kaze da se nije umijesala ali je namigivala da dodje do podjele, niti je interevenisala protiv toga.
Ima slucaj kad vladika Artemije pokusava slicno u SPC ali u tome drzava itekako ucestvuje i to sprecava.... mislim da je korijen problema sa Zukorlicem upravo u takvom stavu drzave.

Nisam sa te strane Sandzaka ali i da jesam ne znam cemu ovakvo pitanje.
Nije valjda da je nepoznato da je Muamer Zukorlic bi glavni i jedini muftija u Srbiji i da nikad nisu postojale 2 islamske zajednice do 2007. Dakle nije se muftija ni od koga odmetnuo vec su se neki ljudi odmetnuli od njega i stvorili vestacku drugu islamsku zajednicu.
Drzava u tome kaze da se nije umijesala ali je namigivala da dodje do podjele, niti je interevenisala protiv toga.
Ima slucaj kad vladika Artemije pokusava slicno u SPC ali u tome drzava itekako ucestvuje i to sprecava.... mislim da je korijen problema sa Zukorlicem upravo u takvom stavu drzave.
pa bi po tebi drzava trebalo da intervenise i nasilno ugasi tu drugu islamsku zajednicu, iako, koliko mi je poznato, jedan deo samih bosanjaka nju podrzava, ukljucujuci ugljanina?
crkva je odvojena od drzave.
jel to jedini problem ili?

Pravoslavna crkva nije samo srpska nego svih pravoslavaca,Grka,Rumuna,Rusa,Bugara,Makedonaca i njeni kanoni ne priznaju frakcije kao što to vi radite.On može da napravi neku sektu ali ona ne može da nosi pridev ''pravoslavna''.

Nebitno, ko sto vidim vama ne smeta sto imaju 2 podjeljene Islamske zajednice u Srbiji tako ni meni ne bi smetale 2 SPC ;)

Poslednja izmena:

Back