Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 156.311
Evo malopre sam pogledao sajtove par dnevnih listova u Srbiji u pokusaju da nadjem vest o dokumentima iz americke ambasade u beogradu objavljenim na sajtu Wikileaksa u kojima Boris Tadic u jednom olajava lidere srpske opozicije i trazi pomoc Amerike u borbi protiv njih , a u drugom njegov savetnik Ratkovic prenosi Tadicevu poruku Americi da je spreman da prizna nezavisno Kosovo i uvede Srbiju u NATO pakt
pregledao sam sledece sajtove
- Na sajtu pressa nema nista
- Na sajtu B92 nema nista
- Na sajtu Kurira nema nista
- Na sajtu Pravde nema nista
- Na sajtu Politike i ako imaju cak i wikileaks specijal nema nista . Objavili su sve ostalo osim OVOGA
- Na sajtu novosti nema nista
- Na sajtu alo-a takodje nista
Zakljucak
U Srbiji vlada totalni medijski mrak i teror rezima Borisa Tadica , sve informacije su kontrolisane i nijedan medij ne sme da objavi nista bez odobrenja aktuelne vlasti
Najtuznije od svega je sto je stepen demokratiej i medijskih sloboda bio 1000 puta veci 90tih godina za vreme Slobodana Milosevica nego danas.
Inace dokument je objavljen jos pre 2 dana
Tuzno je da je Srbija danas nedemokratska kvislinska marionetska tvorevina pod diktaturom jednog coveka i par njegovih saradnika i prijatelja . Taj diktator svi znamo kako se zove.
pregledao sam sledece sajtove
- Na sajtu pressa nema nista
- Na sajtu B92 nema nista
- Na sajtu Kurira nema nista
- Na sajtu Pravde nema nista
- Na sajtu Politike i ako imaju cak i wikileaks specijal nema nista . Objavili su sve ostalo osim OVOGA
- Na sajtu novosti nema nista
- Na sajtu alo-a takodje nista
Zakljucak
U Srbiji vlada totalni medijski mrak i teror rezima Borisa Tadica , sve informacije su kontrolisane i nijedan medij ne sme da objavi nista bez odobrenja aktuelne vlasti
Najtuznije od svega je sto je stepen demokratiej i medijskih sloboda bio 1000 puta veci 90tih godina za vreme Slobodana Milosevica nego danas.
Inace dokument je objavljen jos pre 2 dana
Tuzno je da je Srbija danas nedemokratska kvislinska marionetska tvorevina pod diktaturom jednog coveka i par njegovih saradnika i prijatelja . Taj diktator svi znamo kako se zove.
Poslednja izmena: