Medijska tišina stranih medija o protestima u Srbiji-Zašto?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tu postoji više razloga. Zapad generalno ne vidi alternativu Vučiću. Ako je nama građanima opozicija nevidljiva, tek je njima pogotovo. Prosto ne uspevaju da se konektuju sa građanima, previše puta su razočarali i izgubili poverenje. Razbijanje SPN koalicije je bio njihov kraj. Trebaće godine da se sastave. Tako da zapad nema interesa da podržava proteste koji ne vode nikud. Šta više, Vučić se adaptirao na njih, sad su postali "redovna stvar" i prosto ne prave nikakv pritisak. Očigledno je da studenti nemaju sposobnost adaptacije, Vučić se adaptirao na njihovo delovanje a oni nisu na njegovo adaptiranje. Vrte jedno te isto, tuku u prazno. I tu se jasno vidi da nisu dorasli "igri". Šteta.
АV kao centar mase oko kojeg se okreće Sunčev sistem…

Избацили су после и Јелену Павловић, а та жена је покренула суштинске теме.
Почела је експоненцијално да стиче популарност и одједном је избацише.
Или им је неко наредио или су комплет ретардирани.
Nije se dopala onima koji time upravljaju.

Mene je oduševio brigom za koleginicu iz BG pete gimanzije, kako duševan čovek :mrgreen: isto tako je bio tužan kada su onoj profsorki izmakli stolicu a nasilnika vratili u tu istu školu i onda kada je gđa Znaš ti ko sam ja, davila malo nastavnicu zbog ocene a onda oslobođena optužbe.. a, da, tad nije bio nešto empatičan, nema se kad od brige za sve naše vrde i poštene ljude Srbije :mrgreen:

Predsednik se ne meša u rad prosvetnih i pravosudnih organa, baš kako vi i tražite, nije sigurno on potpisao ukaz da se nasilnik vrati u školu, niti je on nekoga oslobadjao optužbi. Nemojte molim vas tražiti da radi ono što istovremeno tražite da ne radi, deluje malo šizofreno a i neozbiljno.

Predsednik se ne meša u rad prosvetnih i pravosudnih organa, baš kako vi i tražite, nije sigurno on potpisao ukaz da se nasilnik vrati u školu, niti je on nekoga oslobadjao optužbi. Nemojte molim vas tražiti da radi ono što istovremeno tražite da ne radi, deluje malo sizofreno a i neozbiljno.
Pa je l ti reče da se on brine za sve svoje građane? Jesmo li mi to manje građani od vas ''građana''? Rad sudstva je pod njegovom ingerencijom, tako da, nemoj molim te da mi kažeš šta treba mi da tražimo i od koga. Rad ministarstva prosvete je takođe pod njegovom ingerencijiom, ne znam kome bi trebali da se obratimo?

IZDAJNIČE! :lol:
Sad si našo da menjaš stranu kad ni strani mediji neće da izveštavaju?

ima onaj stav EU o mitinzima po Srbiji: "deo narodnog političkog folklora"

1740960748883.jpeg

jučerašnji broj... a da ovo dole nije sns autobus?

To su divne vesti, onda im mi ne trebamo ;)

Naravno da nije. Da jeste, bilo bi odavno urađeno.
Требамо им, можда више него раније.
Сада америкофили = русофили. Дошли су црни дани за ЕУ, још је Немачка начета АфДом, па притискају и они, а да не спомињем америкофиле као што су Орбан и Фицо.

У теорији све је могуће и никада није касно и Вучић је био десничар антиглобалиста, па отишао у другу крајност, али слажем се да код ових је то немогућа мисија.

Требамо им, можда више него раније.

Da, trebamo im kao kolonija i deponija. Tačno bi uništili sve prirodne resurse da bi strana kompanija vadila svoju rudu na osnovu koje bi masno zarađivala dok bi Srbiji ostao toksični otpad i smešna rudna naknada. Kako je to tačno razvojna šansa, nije mi baš jasno :think:

Da, trebamo im kao kolonija i deponija. Tačno bi uništili sve prirodne resurse da bi strana kompanija vadila svoju rudu na osnovu koje bi masno zarađivala dok bi Srbiji ostao toksični otpad i smešna rudna naknada. Kako je to tačno razvojna šansa, nije mi baš jasno :think:
Па боља од комуњарских термоелектрана које загађују пола Србије, па онда Бор, Смедерево, Панчево.
Да смо еколошка држава са еколошки свесним грађанима, па да разумем ваш отпор, а овако у циганмали само литијум је проблем и то само зато што се десио за време Вучића, па ајде да будемо и против тога, против свега што ради.

Back