Medijska tišina stranih medija o protestima u Srbiji-Zašto?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Важно им је састанак трамп и зеленски него протести у србији ми смо не битни за њих а када треба да се уцењује и прети онда извештавање о томе на све стране
Ne znam ni koliko se ima nadležnosti za bilo koji zahtev, posebno za onaj neizrečeni, koji je umesto njih izneo Miloš Francuz. “Prelazna vlada”, tj da triumvirat koji bi činili on, Đilas i Savo Manojlović prvo preuzme vlast, pa da eventualno onda izađu na izbore, ali u uslovima kad oni kontrolišu sve medije, finansije i policiju i kad oni određuju i potvrđuju izborne liste (da li je neko zaboravio kako su stvorili SNS iz ničega?).

slažem se, žuti ne treba da se vrate
ali nećete ni vi da ostanete
Ne mogu da “ostanem” jer nisam na vlasti. Obrati se svojim partnerima iz SNS, možda umesto “prelazne vlade” budu pristali da vam udele koje ministarstvo? Ionako ih jedino zanima ostanak na vlasti, a vas kako se ubaciti u fotelje, dogovorite se.

Ne mogu da “ostanem” jer nisam na vlasti. Obrati se svojim partnerima iz SNS, možda umesto “prelazne vlade” budu pristali da vam udele koje ministarstvo? Ionako ih jedino zanima ostanak na vlasti, a vas kako se ubaciti u fotelje, dogovorite se.
i ja isto tako ne mogu da se vratim, jer nisam opozicija

I sada, posle razaranja pokreta, dobija više glasova nego pre.
Sad je manja opasnost za režim?
Наравно. Кретаће се око 7 посто, а да није било тога, имао би око двадесет посто. Не кажем ја да је ту нешто посебно изгубио, што је остао без Бранка Павловића, или оног Генерала Ковача, али је остао без Синише Љепојевића, што је озбљан губитак. А сам распад је лош за странку у настајању.

https://www.balcanicaucaso.org/eng/Areas/Serbia/Protests-in-Serbia-the-energy-of-youth-236042

Protests-in-Serbia-the-energy-of-youth.jpg
Zapazi ko finansira dotični portal: vaši sponzori rasteraju svaku moguću podršku, malo protivnika AV je spremno da umesto njega dovodi Soroševe NVO i USAID-ove ultraleve ekspoziture.

58ABC024-C454-4284-91B8-18C8687F32C4.jpeg

187D31CB-2E90-4FF6-964F-6CB50885059F.jpeg

E23AEA26-8CEE-419C-8992-466D2AD9F874.jpeg

Prodao se on jos na pocetku epidemije u martu 2020. godine.. Ispalio je i Milicu Zavetnicu, mada su njih dvoje od istog materijala.. Nestorovic i Branko Pavlovic su krtice koje su zavrsile posao u "Mi".. Ovi ostali: Pavic, Ljepojevic, Pavkovic i drustvo, premda rekao bih posteni, ispali su veliki magarci.. Ljepojevic tvrdi da ih je Nestorovic cak ispalio za lovu, i ja mu verujem, posto ga licno znam..
И ја верујем Љепојевићу потпуно.

Nzm, posle svih iskustava sa raznim koalicijama i neophodnostima sam potpuno digao ruke od bilo koje pojedinačne partije, jedino me zanima da na vlast ne dođe Druga Srbija. Sve ostalo prepuštam drugima da odluče.
Имам поптуно разумевање за такав став. Дакле, да не дођу баш Константиовићеви србомрсци, и ондаје све друго, сасвим друга прича.

znači da su i naprednjački kontramitinzi neuspeli, jer i o njima niko ne izveštava?
Sta svet ima da se bavi necijim mitinzima i kontramintinzima (kojih nije ni bilo)?

Jeste li vi poneki a narocito ovde na forumu toliko autisticni da verujete da u ovk vaznom trenutku z asvet kad se vode pregovori kako spreciti 3. svetski rat, neko ima "zeluca" i nerava da izvestava za ovo jedno veliko NISTA?

Zapazi ko finansira dotični portal: vaši sponzori rasteraju svaku moguću podršku, malo protivnika AV je spremno da umesto njega dovodi Soroševe NVO i USAID-ove ultraleve ekspoziture.

Pogledajte prilog 1692013
Pogledajte prilog 1692014
Pogledajte prilog 1692015

Подпуно су насумично изабрани инострани извори по један из пар земаља који очигледно преносе шта се у Србији дешава

Извиљавам се што листа оних агенција које извештавају

није направљена са најмање по пет представника ..левога деснога и центра из сваке од 27 чланица ЕУ ..9 кандидата ..БРИКС'а и свих осталих

Ево вести у Кини Јапану Гани ...

https://english.news.cn/20250216/bd9d07eb9aa14a1382d28086f60db731/c.html

https://www.japantimes.co.jp/commentary/2025/02/19/world/the-new-face-of-protest/

https://www.intellinews.com/serbian-students-march-to-ni-for-march-1-rally-369478/

Имам поптуно разумевање за такав став. Дакле, да не дођу баш Константиовићеви србомрсци, и ондаје све друго, сасвим друга прича.
Upravo to: u tome me je dodatno učvrstio Miloš Jovanović koji je Đilasu bacio pred noge glasove ljudi koji ni u ludilu ne bi glasali za čedizam bez Čede. Isto kao i ZAVetnica koja je isto tako pokorno bacila svoje glasove pred noge vladajućima.

Nisam se 5. oktobrapred skupštinom tukao s Mirinim Julterijerima niti sam godinama gutao suzavac da bi me posle Čeda i Čanak denacifikovali preko svih televizija a Zoki Živković se jurio sa službenicima sa hotlajna.

Biće kako budu odlučili oni koji žele da glasaju, ali Druga Srbija neće jahati.

Подпуно су насумично изабрани инострани извори по један из пар земаља који очигледно преносе шта се у Србији дешава

није направљена са најмање по пет представника ..левога деснога и центра из сваке од 27 чланица ЕУ ..9 кандидата ..БРИКС'а и свих осталих

Ево вести у Кини

Okačio si upravo takav izvor, ozbiljne medije to malo zanima, ljudi imaju osećaj kada je nešto opasno za neku vlast a kada je u pitanju karneval koji upravo ta vlast kontroliše.

Studenti su od pretnji jahanjem svih nepodobnih redom (tj od najekstremnijih anarhista) za jedan mesec prešli put do situacije da im logistiku obezbeđuje vlast pomoću policije i svojih lokalnih ispostava.

Okačio si upravo takav izvor, ozbiljne medije to malo zanima, ljudi imaju osećaj kada je nešto opasno za neku vlast a kada je u pitanju karneval koji upravo ta vlast kontroliše.

Studenti su od pretnji jahanjem svih nepodobnih redom (tj od najekstremnijih anarhista) za jedan mesec prešli put do situacije da im logistiku obezbeđuje vlast pomoću policije i svojih lokalnih ispostava.

.. .. значи Пленум ради за АВа и СНС ?!

Ево вести у Кини Јапану Гани ...

https://www.japantimes.co.jp/commentary/2025/02/19/world/the-new-face-of-protest/

https://www.intellinews.com/serbian-students-march-to-ni-for-march-1-rally-369478/
Propade ti spinovanje, kineski mediji na koje se pozivaš pišu o propaloj obojenoj revoluciji.

B2137409-4197-43AA-BFED-8E2D08B6A1D2.jpeg

Poslednja izmena:
Наравно. Кретаће се око 7 посто, а да није било тога, имао би око двадесет посто.
Možda nisi primetio ali - sada ima veći procenat podrške.
Не кажем ја да је ту нешто посебно изгубио, што је остао без Бранка Павловића, или оног Генерала Ковача, али је остао без Синише Љепојевића, што је озбљан губитак. А сам распад је лош за странку у настајању.
Možda, ali ta dečja bolest je prošla.

Продао се лично. То јест договорио се за паре да разори покрет МИ. И он не постоји. Да су остали заједно, имали би данас 20 посто. Овако ће доктор да има стабилних 7 посто, а ови други ће да нестану.
Da je ovom ovde bar jednom ozbiljno postavljeno pitanje do kada namerava da vodi opoziciju iako gubi sve izbore jedne za drugim do ovoga ne bi ni došlo.

Propade ti spinovanje, kineski mediji pišu o propaloj obojenoj revoluciji.

Pogledajte prilog 1692019

Тема је medijska-tisina-stranih-medija-o-protestima-u-srbiji-zasto

Значи није тема medijska-ПОДРШКА-stranih-medija-protestima-u-srbiji-zasto

...

Јесу ли Кинези известили .. Јесу ...

Upravo to: u tome me je dodatno učvrstio Miloš Jovanović koji je Đilasu bacio pred noge glasove ljudi koji ni u ludilu ne bi glasali za čedizam bez Čede. Isto kao i ZAVetnica koja je isto tako pokorno bacila svoje glasove pred noge vladajućima.

Nisam se 5. oktobrapred skupštinom tukao s Mirinim Julterijerima niti sam godinama gutao suzavac da bi me posle Čeda i Čanak denacifikovali preko svih televizija a Zoki Živković se jurio sa službenicima sa hotlajna.

Biće kako budu odlučili oni koji žele da glasaju, ali Druga Srbija neće jahati.

Ти си гутао ЈУЛовски сузавац ...као противник ?! Па ЈУЛ учествује у СНС власти .....као и гомиле ДЕПОС'а ...ДСС...НС..Г17 ....

Vidim danas da je bilo u svetskim medijima komentara
Izvini, da li se sećaš kako si mi se ljutila što sam postavljao klipove na kojima se vidi da se nesreće dešavaju i drugde, a ne samo u Srbiji?

Ovako kako stvar vode Đilas i Šolakova interesna grupa samo može da se troši energija, time se definitivno ono najtvrđe jezgro učvršćuje oko Đilasa (ili vođstava svojih partija), ali se ne postiže baš ništa. I dalje stojim iza toga.

Biće kako budu izglasali oni koji imaju volje da glasaju.

Da je ovom ovde bar jednom ozbiljno postavljeno pitanje do kada namerava da vodi opoziciju iako gubi sve izbore jedne za drugim do ovoga ne bi ni došlo.

Па.. на основу ове изјаве ..Јавни тужилац би требао да укапси Џиласа.... јер самтра 'услугом србији' нештошто није дозвољено законом

Back