al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
ko o cemu ...Da je malo pa da se ne zabrinemo, al izgledamo mu zaplenili godishnje zalihe...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko o cemu ...Da je malo pa da se ne zabrinemo, al izgledamo mu zaplenili godishnje zalihe...![]()

ja nisam primetio antisrpsku medijsku kampanju vec naprotiv patolosku patriotsku...i vrapci su vec naucili da je kosovo....i da mi nikada necemo pristati... i da je vojvodina takva....
i tako vec 10g
I na roštilj.Jel' ima neki dobar noću u NS?БАНДИ ОЋЕМО НА КАФУ?
I na roštilj.Jel' ima neki dobar noću u NS?
S obzirom da na Kosovu nema šta da se vidi a ni čuje,stanje u Srbiji je odlično.kazu da je prvih par decenija tesko...posle se vec naviknes
inace tema je bas zabrinjavajuca. nadam se da ce forumaski cuvari srbstva i majcice rusije preduzeti nesto da se ova situacija promeni

S obzirom da na Kosovu nema šta da se vidi a ni čuje,stanje u Srbiji je odlično.
Šta je zadovoljavajuće,postoji li bar neka privatna TV stanica na srpskom?ne tvrdim da je stanje zadovoljavajuce, ali nije ni tako kako vi mislite.
Šta je zadovoljavajuće,postoji li bar neka privatna TV stanica na srpskom?
To je neka kablovska?Što se tiče HDTV-a ni 95% ljudi nema full HD ready prijemnike,tako da je to za sada manje bitno.Inače za nekoliko godina će svi morati da pređu na HDTV.sto se mitrovice tice, tu je TV most. preko satelita mozemo pratiti vise kanala, ali ja obicno pratim nova tv, B92,i obn,uz obavezni rts 1 i 2. imam i rtv[ ojvodina] i tako...
inace znas li da albanska tv kuca "top chanel"ima dvadesetak programa sa odlicnim filmskim programon, sportski program je takodje bogat. i u svojoj ponudi imaju cetiri kanala HDTV tehnologije, sto srbija jos nema, koliko je meni poznato. zatim poseduju i nekoliko PPW kanala
To je neka kablovska?Što se tiče HDTV-a ni 95% ljudi nema full HD ready prijemnike,tako da je to za sada manje bitno.Inače za nekoliko godina će svi morati da pređu na HDTV.
Znači,sem Mitrovice nema srpske TV stanice,oni na jugu mogu da gledaju makedonske ako razumeju...
Pa mogao si da kupiš satelitsku karticu,kabl,transponder i antenu i da za džabe gledaš bezbroj kanala sa,recimo ''Astre''.Full HD ready rezolucija je samo 1920x1080 i nju nemaju svi televizori koji mogu da se kupe u okruženju.nije kablovska, satelit je u pitanju. i koje zainteresovan, moze pratiti srpske-bosanske-hrvatske programe bez problema, normalno uz satelit. kablovska daje sam HTV 1
bilo je prica da zubin potok startuje sa lokalnom TV-kucom, ali izgleda da je preskupo
ps.svaki noviji TV [flat ekran] podrzava tu tehnologiju. kod nas se krece cena od 400 pa do1000 e. zavisi od velicine i marke
Pa mogao si da kupiš satelitsku karticu,kabl,transponder i antenu i da za džabe gledaš bezbroj kanala sa,recimo ''Astre''.Full HD ready rezolucija je samo 1920x1080 i nju nemaju svi televizori koji mogu da se kupe u okruženju.

ja sam imao devedestih tu Astru , sa transporeterom ,riseverom i kako se vec sve zove to cudo i uglavnom 90% kanala su bili nemacki , poljski , arapski ,brazislki ,madjarski svakavaw drug sranja i mozda 5-6 onih poznatih britanskih i americkih
i opet nijedan ruski
mada dobro to je bilo pre 15 i kusur godina , kontam da je malo i ta tehnika napredovala do danas![]()
pa sada ima jedan ,onaj NTV i ima neke solidne dokumentarce i vesti , a serije , i pogotovo zabavni programi su im uglavnom tragicni

Prikazuje se vise americkih filmova, zato sto vise privlace paznju publike, ima ih vise od ruskih, vecina njih su visokobudzetni, kvalitetniji. Mada su i Rusi skoro poceli da snimaju dobe filmove, tipa dnevna straza, nocna straza, wanted i 1613, prikazivace se i to valjda, ja sam trenutno zainteresovaniji za americke filmove.

Jel ste primetili skandaloznu ,antisrpsku i antipravoslavnu pojavu da na ogromnoj vecini nasih tv stanica , da se zadrzimo samo na onim sa nacionalnom frekvencijom ,od strane produkcije dominiraju ogromnom vecinom mrski sadrzaji iz genocidnih zapadnih zemalja ,pogotovo onih najzlocinackijih anglosaksonskih![]()
sa druge iz bratske Rusije ako nesto uhvati covek jednom u dve nedelje treba da peva od srece
90% recimo serija koji se prikazuju na domacim televizijama su anglo-americkog porekla ili vatikansko latinskog porekla , a zato ruskih nema ni za leka ,osim dve ,tri koje puste svake prestupne godine
sa filmovima je situacja jos gora , recimo ne secam se kada sam gledao jedan posteni ruski film kod nas ,mozda jednim mesecno puste ,a one americke usled cijeg gledanja naivna omladina odmah pocne da se roka utokama i pije drogu pustaju svaki dan po 10 komada
Sa sportom je situacija isto tragicna , recimo namerno prenose iskljucivo fudbalske lige zapadnih zemalja koja nas vec vekovima genocidisu, cak su i neku tzv. ligu sampiona izmislili da nam pustaju i da nas truju jer znaju da ce i tu samo ti zapadni klubovi iz NATO drzava doci uvek do kraja i pobediti (i to na Onoj televiziji , jel slucajno ?)
a gde je ruska liga , pa onda gimnastika , dizanje tegova i bacanje kladiva ?
Pa onda dokumentarci , eno drzavna televizija pusta pre neku nedelju dokumentarac o nekim drogiraniom englezima tzv. sex pistols , pa onda o laznom sletanju na mesec (oce da nas ubede da je to istina ) ,a nisu se setili da puste "zasto volim Putina " u 12 epizoda ili makar "jutarnji pozdrav volodji " , neku paradu sa onim falusoidnim raketama ili nesto slicno ..
Doduse sto se tice dokumentaraca tu situacija i nije tako crna jer je bilo i nekih pomaka i pozitivnih izuzetaka ,al muzika zatoisto kriminal ,jos od kada je onaj plavi derpe pobedio na Evroviziji ne znam dal su jos nekog Rusa pustili ,a i taj je pevao na engleskom
a zato kojekakvi drogirani zapadni pevaci ne prestaju da zavijaju sa svih nasih medija i truju postenu pravoslavnu nejach
Isto je i sa koncertima stranaca kod nas , sto nisu nekog brata Rusa doveli da peva u Areni , na Uscu , Sajmistu,JNA, Exitu i ostalim mas priredbama , nego su se prodali svi zapadnim nacistima i Trilaterali pa nam samo njihove eksponente dovode , hoce sve da nas pounijate i navuku na drogu i ostale pederluke
Sve u svemu gledajuci nase tv prorgame i celokupnu medijsku i kulturnu scenu namece se gorak utisak da smo mi totalno okupirani , al ovoga puta perfidno masonski , sorosevski suptilno ,da posten covek ni ne zna sta ga je snaslo![]()
Nasi okupacioni mediji izgleda da ne znaju ko nam je najveci brat i ko nam je milosna majka ,a ko je najveci krvnik i zlikovac , ustvari oni to dobro znaju nego nas namerno duhovno genocidisu i spremaju se da od nas naprave judeo-vatikansko topovsko meso za buduci pohod na majku Rusiju
Ja mislim braco da je TV ustanak jedino resenje , ili oni ili mi !!