Mediji u Srbiji, krivicni prekrsaji najcesci u Srbiji

Umri_muski

Legenda
Poruka
72.508
Meni je to neverovatno.
Zasto bi srbi bili ti koji nekoliko puta vise prolaze kroz crveno , udaraju u zaustavljena I oznacena vozila od ostalih na balkanu.
Moja zabluda je da su u srbiji solidno dobri vozaci , mentalitetom bahati u skorije vreme , zbog vlasti I drustva.
Covek iz saobracajne struke u medijima kaze da se ovde u srbiji mnogo cesce desavaju saobracajne nesrece krivicnog tipa.

Nemaju kočnice pola automobila tehnički neispravno a kotrlja se. Šta misliš jel imaju 1000 evra za veliki servis za bembaru ili 1000 evra da zamene diskove i pločice? Šta misliš kako na automobilima iz uvoza ide remontovan trap kod gige u šupi? Leti! :lol:
Господине Марио, ваш коментар нема благе везе са темом.
Седите и одморите мало.

Meni je to neverovatno.
Zasto bi srbi bili ti koji nekoliko puta vise prolaze kroz crveno , udaraju u zaustavljena I oznacena vozila od ostalih na balkanu.
Moja zabluda je da su u srbiji solidno dobri vozaci , mentalitetom bahati u skorije vreme , zbog vlasti I drustva.
Covek iz saobracajne struke u medijima kaze da se ovde u srbiji mnogo cesce desavaju saobracajne nesrece krivicnog tipa.
Može li link od toga da vidimo šta je tačno rekao?

Ovo sam doživeo na semaforu dakle neispravne kočnice. Niko neće da kaže ne rade mi kočnice nego uvek lažu nisam te vido jbg. Pa onda si slabocid za volanom.
Измишљаш.
Аутомобили морају да прођу технички преглед где се проверавају кочнице и то врло озбиљно.

Измишљаш.
Аутомобили морају да прођу технички преглед где се проверавају кочнице и то врло озбиљно.
Ništa se u srbiji ne proverava samo da rade sve sijalice i da lepo izgleda na kameri. Imitacija tehničkog pregleda.

Čak ni izduvni gasivi ne utiču na registraciju. Bukvalno sve može da se registruje bez problema.

Ili nemaš auto ili ne živiš u srbiji.

Ovo sam doživeo na semaforu dakle neispravne kočnice. Niko neće da kaže ne rade mi kočnice nego uvek lažu nisam te vido jbg. Pa onda si slabocid za volanom.
Када су у питању аутомобили и вожња, приметио сам да си увек присутан када су други на ивици инцидента. Припази се да не будеш учесник а не само очевидац. Баш си некако таличан и ,,лепе'' се ти догађаји за тебе.

Када су у питању аутомобили и вожња, приметио сам да си увек присутан када су други на ивици инцидента. Припази се да не будеш учесник а не само очевидац. Баш си некако таличан и ,,лепе'' се ти догађаји за тебе.
Tise kopčaš sa leđa jel ti pomažu?

Mene samo interesuje tvrdnja koju je saobracajni inzenjer rekao da balkanci van Srbije manje prolaze kroz crveno , manje ne primecuju zaustavljeno vozilo u punoj brzini , i vrse manje gazenja, mada ovo poslednje nije decidirano rekao....ovo za crveno svetlo jeste...
Posto je to suprotno od mog nepotvrdjenog javnog verovanja da su u Srbiji bolji vozaci nego u ostalim okolnim zemljama...Balkana..

Измишљаш.
Ima delimicno istine u tome, dok su mene drkali na tehnickom, taksisti su prolazili sa potpuno neispravnim kolima to je pouzdana informacija!

Измишљаш.
napisah u mojoj temi al evo da kazem i ovde. Pricam s bratom u Kanadi kako sam nedavno obavio tehnicki i registraciju a on ce na to - pa to ovde nista nema. Tehnicki samo za trgovinu. Ne placa se ni godisnji reket na tablice.

A Ja - beeeeee

msm, tako nesto je nezamislivo kod nas. Cu's nema tehnicki...

Zato se osiguranje placa suvim zlatom, verovatno da su oni i razlog zasto nema nista.

napisah u mojoj temi al evo da kazem i ovde. Pricam s bratom u Kanadi kako sam nedavno obavio tehnicki i registraciju a on ce na to - pa to ovde nista nema. Tehnicki samo za trgovinu. Ne placa se ni godisnji reket na tablice.

A Ja - beeeeee

msm, tako nesto je nezamislivo kod nas. Cu's nema tehnicki...

Zato se osiguranje placa suvim zlatom, verovatno da su oni i razlog zasto nema nista.
Плаћа се, плаћа. Ако не на ћуприји, платиће на мосту.

Back