Mediji: Pred Vučića će biti stavljen ultimatum

Nije nikakav ultimatum stavljen pred Srbiju i Vučića.
Počev od Kumanovskog sporazuma ( srećom nam Vučić odade informaciju o ''krojaču'' sporazuma i onome ko je doveo Vokera u Srbiju ) pa sve do predpristupnih pregovora EU .
....................................................................................
Strana delegacija je došla da nas malo natera da PRIMENIMO ono što je već POTPISANO.
Sve je to potpisivano od 2013 do danas. Nema u tom planu ama ništa što vlast već nije potpisala , samo što nije sve primenila jer ima jedini alibi za to , a to je ZSO .
Dok god Albanci ne dozvole punu implementaciju i aktiviranje ZSO , Srbija i Kosovo su taoci šiptarske politike .
 
Професор Филолошког факултета у Београду Мило Ломпар изјавио је да је француско-немачки предлог о решењу косовског питања у супротности са Уставом Србије и Резолуцијом 1244 Савета безбедности Уједињених нација.
Овај уговор је у супротности са Уставом Србије и Резолуцијом 1244.
Не би било изненађење да наш Уставни суд, као у случају Бриселског споразума, буде проглашен ненадлежним. Уговор је у супротности са домаћим и међународним правом, као и правом УН, јер ставља косовско право и право Савета Европе изнад њих.
Изгледа горе од уговора између две Немачке,јер се радило о земљама које нису биле чланице УН.
Сада је реч о Србији чланици УН која признаје насилну сецесију дела своје територије“, истакао је професор. Он је истакао да Србија у политичком смислу накнадно признаје оправданост НАТО бомбардовања 1999. године и последица које су из њега произашле.
 

Back
Top