Mediji: Okršaj navijača Zvezde i Partizana, bilo i pucnjave

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626
Mediji: Okršaj navijača Zvezde i Partizana, bilo i pucnjave
Navijači Crvene zvezde i Partizana sukobili su se danas po podne u blizini stadiona crno-belih, prenose beogradski mediji.

IZVOR: TANJUG SREDA, 29.04.2020. | 20:20

Prema nepotvrđenim izveštajima, bilo je i pucnjave, ali nema podataka o povređenima.

U tuči je, kako se navodi, učestvovalo ukupno oko 50 navijača.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=04&dd=29&nav_category=16&nav_id=1679508

Dok se vodi borba protiv korona virusa kretenčine su našle načina da se pobiju. Neka! Što manje budala to bolje!

Policajac umalo nastradao u tuči navijača Zvezde i Partizana
Tuču navijača Zvezde i Partizana kod Prokopa pokušao je da prekine policajac koji se slučajno tamo zadesio, i umalo nastradao zbog toga.

Naime, B. J. se navodno umešao u sukob koji je izbio oko 15:50 časova, nakon čega ga je grupa huligana pojurila, a čuli su se i pucnji iz vatrenog oružja. On je, kako nezvanično saznajemo, pobegao na svom motociklu, dok je za njim u poteru krenuo barem jedan automobil.

Ubrzo posle toga se jedan motociklista zakucao u bilbord u Ulici bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića na Dedinju, prilikom čega je zadobio lakše povrede. Novosti nezvanično saznaju da je to bio upravo policajac B. J.

https://nova.rs/hronika/policajac-umalo-nastradao-u-tuci-navijaca-zvezde-i-partizana/

Nema od toga ništa.da je pucao u nekog od "državnih huligana",dobio bi tešku robiju,a prethodno bi ga prebili.Čovek je bio nemoćan i svestan nemoći
Они који су 2010. поразбијали центар града током параде... и који су током још једне, 2014. године, одлучили да преспавају... Ми имамо проблем са паравојском, није тешко погодити чијом.

Они који су 2010. поразбијали центар града током параде... и који су током још једне, 2014. године, одлучили да преспавају... Ми имамо проблем са паравојском, није тешко погодити чијом.
pa i treba da se borimo protiv parade

pa i treba da se borimo protiv parade
Пракса нам нешто баш и не иде...

Да ли за разбијени Београд или против таквог парадирања?

Разбијени Београд сам видео толико пута да ми је мука више.

А ниједан скуп за подршку правим вредностима нисам видео. Било је, истина, ту и тамо неких страначких организовања али то није било ништа посебно. Да ли бисмо изволели да будемо земља где ће одједном да "искочи народ" па да се у сваком граду у Србији скупи барем по 5000 људи, а у Београду барем 100000, све у једном дану и једном часу, и да сви узвикну "доста бре!" И да се стави до знања да ће следећу пут да буде дупло, ако се одмах не буде деловало.

Који би део народа могао да се појави на тим мирним протестима? Сигурно не Чедини, аутономаши разних сорта или мањине. Некако ми је најбољи кандидат баш вођина публика. Али њихова плата зависи од вође. Ако се не појаве где треба или ако се појаве где не треба - збогом са државне плате.
И онда видимо да вођа подржи оно премијерку па партијарх подржи вођу. Патријарх подржава парадере? Збир 2 и 2 код нас даје јако чудне резултате.

Где је морал, код поменутих? Немам појма. Где су част, доследност? Нисам видео.

И сад треба да замислим конзервативну "једначину" која није страначка и где нема цркве. Не видим како би то ишло. Ваљда зато тога ни нема.

Пракса нам нешто баш и не иде...

Да ли за разбијени Београд или против таквог парадирања?

Разбијени Београд сам видео толико пута да ми је мука више.

А ниједан скуп за подршку правим вредностима нисам видео. Било је, истина, ту и тамо неких страначких организовања али то није било ништа посебно. Да ли бисмо изволели да будемо земља где ће одједном да "искочи народ" па да се у сваком граду у Србији скупи барем по 5000 људи, а у Београду барем 100000, све у једном дану и једном часу, и да сви узвикну "доста бре!" И да се стави до знања да ће следећу пут да буде дупло, ако се одмах не буде деловало.

Који би део народа могао да се појави на тим мирним протестима? Сигурно не Чедини, аутономаши разних сорта или мањине. Некако ми је најбољи кандидат баш вођина публика. Али њихова плата зависи од вође. Ако се не појаве где треба или ако се појаве где не треба - збогом са државне плате.
И онда видимо да вођа подржи оно премијерку па партијарх подржи вођу. Патријарх подржава парадере? Збир 2 и 2 код нас даје јако чудне резултате.

Где је морал, код поменутих? Немам појма. Где су част, доследност? Нисам видео.

И сад треба да замислим конзервативну "једначину" која није страначка и где нема цркве. Не видим како би то ишло. Ваљда зато тога ни нема.
Imas onu da kazem paradu posle te, kad ide normalan narod svestenici i navijaci(rade i oni ponesto dobro)
A da okupis ljude proriv parade sve je teze jer je sve vise onih koji kazu pa neka nema veze meni ne smetaju, ljudi ustaju samo kad su pare u pitanju, i sad nesto razmisljam iako sam i sam rekao da se treba pobuniti realno od toga vajde nema

Imas onu da kazem paradu posle te, kad ide normalan narod svestenici i navijaci(rade i oni ponesto dobro)
A da okupis ljude proriv parade sve je teze jer je sve vise onih koji kazu pa neka nema veze meni ne smetaju, ljudi ustaju samo kad su pare u pitanju, i sad nesto razmisljam iako sam i sam rekao da se treba pobuniti realno od toga vajde nema
Ма... они ето једном прођу и то је све. То неће начинити промене.

Оно што нама фали је добра организација и врло тврдоглава истрајност.
5. октобар је изведен зато што је било довољно народа (без обзира шта можемо да мислимо о политици). Ово није тако драстично питање. Најважније је да смо показали да се може. Хоћемо ли?

5. октобар је изведен зато што је било довољно народа (без обзира шта можемо да мислимо о политици). Ово није тако драстично питање. Најважније је да смо показали да се може. Хоћемо ли?
Nama samo fali 6 oktobar...Tu je najveca greska 2000.Da je narod video da kad menjamo,menjamo iz korena,kao rak koji se cisti do zadnje celije,znao bi da su i sledeci i oni posle njih smenjivi.
Vecina je rezignirana,posle 2003 god. im je elan splasnuo strahovito.I sad da se podignu treba ponovo jedan covek,koji ima i pamet i visiju da krene napred.I svi ce se pokrenuti.
Problem je sto takvog ni na vidiku u Srbiji nema...Ima ali nece da ulaze u blato politike.

Nisam ničiji bot, al taj problem ne moze da resi ni Vucic ni Toma ni Tadic...
Stvar koja nam je nametnuta ako smo mi Srbi u necemu slozni(recimo 90% naroda mozda i preko) onda smo slozni u tome da ta parada ne treba da se odrzi al sam isto tako ubedjen da mozemo da ueadimo sta god necemo je spreciti seti se i 2001 kad su probali da je odrze bio zesci fajt sacekali opet neko vreme i onda je sad ko dobar dan

Nisam ničiji bot, al taj problem ne moze da resi ni Vucic ni Toma ni Tadic...
Stvar koja nam je nametnuta ako smo mi Srbi u necemu slozni(recimo 90% naroda mozda i preko) onda smo slozni u tome da ta parada ne treba da se odrzi al sam isto tako ubedjen da mozemo da ueadimo sta god necemo je spreciti seti se i 2001 kad su probali da je odrze bio zesci fajt sacekali opet neko vreme i onda je sad ko dobar dan
Da je nama parada jedini problem,gde bi nam bio kraj...
Covece,SVE se u drzavi raspada ili drzi na staklenim nogama.Nestajemo kao narod.Ekonomija je unistena,sve se odrazva vestacki,na aparatima...

Back