Mediji: Bjelogrlić govori na protestu protiv nasilja, a tukao poznatog reditelja

ако од 20 појава имамо 19 позитивних, афирмативних и 1 рђаву, медији који хране најниже пориве нације ће ону једну рђаву експлоатисати и популарисати.
te sve medije vucic uredjuje, namerno od srbije pretvara moralnu nakazu, korumpiranu kaljugu, da se vlasi ne dosete 'de odose milijarde
Једино ћемо морати да продамо Телеком да би покрили трошкове тих серија и Премијер лиге.
razmisljace buduca pokoljenja dok budu rudarili za gazdu kurta, vracajuci dugove koje je sns sekta napravila

za 5 mobilnih placam oko $240 [ne uredjaje, isplaceni su], pa vi vidite, a gde je ostalo, kucni internet itd? kada ode telekom, ima da vidite sta je zapadni gazda, odrace vas, a ja imam debeli popust kao stara musterija, inace bih placao ihahaj vise

Poslednja izmena:
Такође, интересантна ми је теза да ако неко помаже да се направи филм против Срба 90их да тај исти треба да ћути о Јасеновцу као да се није догодио :mrgreen:
Andjelina Zoli il kako se vec pise prezime.
Vecito neke antisrpske stavove.

Ona je napravila onaj film ukome Srbin hefta neku Fatu i posle je ubije (valjda mu dosadila) i očekivala je da će to da bude hit...no,ne lezi vraže.Fijasko od filma
зато ће за 20 година да доделе неку награду quo vadis aida (један од најсмешнијих филмова на свету)

(смешнији од schindler's list)

Када се Гага Антонијевић ухватио пројекта о Јасеновцу, био сам скептик, стрепио сам како ће то испасти и да се не претвори у наручен пропагандни филм уз неизоставну "политичку коректност", што би била катастрофа, Његов рад ми није улијевао повјерење, посебно филм "Спаситељ" гдје се под плаштом наводног антиратног филма крије наручени пројекат кроз који ће се приказати ови балкански дивљаци у складу са жељама америчког наручиоца. Разумијем да је често такав приступ обавезан, но код мене изазива гађење.

Ипак, погријешио сам, "Дара из Јасеновца" испала је пуно боља него ли сам очекивао, одличан филм кроз који се реафирмисала та наша болна прича и никад зацијљена рана. Комплетној екипи на филму похвале. Због филма се Гага нашао на удару и аутошовинистичког крда међу Србљем и у комшилуку. Немам појма како је овај Бјелогрлић који је имао тако својевремено дружење са једним крвинком српских војника, доживио филм, не би му толико замјерио што је кренуо физички на Гагу, ко зна који су мотиви, можда има и до алкохола али заиста не знам шта му је требало да у том растројству вришти "је.бала тзе Дара". Можда и ту има мало и дио алкохола, мада и пијан каже што тријезан мисли.

za 5 mobilnih placam oko $240 [ne uredjaje, isplaceni su], pa vi vidite, a gde je ostalo, kucni internet itd? kada ode telekom, ima da vidite sta je zapadni gazda, odrace vas, a ja imam debeli popust kao stara musterija, inace bih placao ihahaj vise
Ја плаћам 20 евра за телевизију и адсл, а телефон сам купио за кеш.

Ја плаћам 20 евра за телевизију и адсл, а телефон сам купио за кеш.
sutra kada raskantaju telekom, eps itd, reci ce vam: pa sta hocete, zbog vas su propali, i tako ce sebe abolirati, svoju megalomaniju koja je pokrivala pljacku, nenamensko ili preuvelicano trosenje...
svaki ce ti racun onda umesto dvocifren, biti trocifren

Дуг Телекома Србија повећан за скоро пола милијарде евра

Ја бих овде довео турске и индијске глумце, режисере и сценаристе, ови наши нека иду у Холивуд, прерасли су нас овако примитивне и заостале.
1685833760424.png

Back