Medije i vlast u Srbiji sa željom za zso na Kosovu kao da ih je zahvatio sindrom maršala Tita u SFRJ

Да је ЗСО као Република Српска то би била барем нека победа. Нажалост, имамо невероватно лошег преговарача на властима, коме је стало само до власти и новца...
Vucic pregovara o nabavci eskadrile Rafala (4 milijarde evra/dolara 12 komada),Vucic kupio dronove od Emirata za 200 miliona dolara,Vucic platio prenos premijer lige (500 miliona evra),Vucic gradi brzu prugu do Nisa kredit od 2/3 milijarde evra,Vucic gradi nacionalni stadion 500 miliona evra, Vucic gradi Metro koji ce da kosta preko 8 milijardi evra...itd..itd...itd..Srbijanci koliko ste to rudnika zlata pronasli da to finansijski izdrzite i pokrijete.Ima li pameti kod vas da neko kaze dosta je Vucicu zaduzio si nas pra..pra...pra... unuci to nece moci da vrate.
 
Vucic pregovara o nabavci eskadrile Rafala (4 milijarde evra/dolara 12 komada),Vucic kupio dronove od Emirata za 200 miliona dolara,Vucic platio prenos premijer lige (500 miliona evra),Vucic gradi brzu prugu do Nisa kredit od 2/3 milijarde,Vucic gradi nacionalni stadion 500 miliona evra, Vucic gradi Metro koji ce da kosta preko 8 milijardi evra...itd..itd...itd..Srbijanci koliko ste to rudnika zlata pronasli da to finansijski izdrzite i pokrijete.Ima li pameti kod vas da neko kaze dosta je Vucicu zaduzio si nas pra..pra...pra... unuci to nece moci da vrate.
Твој Баја колаборира са Вучићем.
 
AUTORSKA
Mediji skoro svi a i narodu u Srbiji to više ne smeta i prihvataju konstataciju da je jedino bitno da se formira Zajednica Srpskih Opština na Kosovu a niko ne priča a šta posle?
Posle nikoga ne interesuje jer znaju da se mora nešto dati a šta više imamo dati pitateli se?
Pa naravno da imamo ali to stoji u samoj rezoluciji 1244 koja će sigurno posle ovog biti samo teret na koji će Srbi biti pritisnuti da ga se otresu.
Šta to onda znači?
To sigurno znači da to neće biti Maršala Tita ustav Kosova iz 1974 god. već teritorija na kojoj će Srbi imati samo svoj narod kao Rusi svoj u Dombasu ali iz početka 2000-te.
To znači očekujte ubrzo novi egzodus Srba sa Kosova i Metohije i to na nekoliko desetina hiljada najmanje.
Do ovoga ne bi doslo da nemamo izdajnika na vlasti, a i deo naroda koji sve ovo podrzava, ciji je moral najgori u istoriji ikad...
 
Taj pelcer nece zaziveti u Republici Srpskoj.Takav korov kod bas ne raste.
Tan2021-6-2_135215178_0.jpg
 
Шта онда сви гласате за Вуклера, шабани? Палите се на "српски свет"?
Ko glasa?Na kom si narkotiku,da li pusis Jovanjicu?Proveri koliko je srba posle Oluje i progona od ustaske vlasti u Hrvatskoj ostalo da zivi sa vama u Srbiji,mali broj.Ko ce sa vama takvima koji prodajete i izdajete ''brata'' za veceru,malo ih svi otisli u beli svet.
 
ZSO u sred Srbije je besmislica, razumeo bi ZSO u Madjarskoj ili Rumuniji ili Grčkoj recimo?
Kakva je svrha stvaranja ZSO u Srbiji?!
Da vas ovaj siptar vise ne laze ja da vam kazem sta ce biti sa Kosovom i Metohijom sa cime cete da se ladno slozite,vecina.Dobice srbi ZSO ali u okviru drzave Kosovo.Vucic ce vam reciti sta hocete borio sam se za to vise nije moglo ali imam dobru vest za vas gradicemo zaobilaznicu oko Babinog Dola pare su obezbedjene iz kredita.Od Emirata kupice jos dronova,od francuza jos Miraza,napravice jos stadiona,bolnica i pruga, za Beograd ce se stizati za pola sata kolika ce to drzava da bude,vi cete da mu aplaudirate i sikcete Aco srbine..Aco srbine..Aco srbine.Tuga pregolema.
 
Али су озбиљни муљатори колико и шиптари.
Ti bi druže bio gori među njih.U to budi siguran jer znam iz iskustva.

Video sam lično Kristijana pre koju godinu u Bošnjak Mahali kao čeka drogu da mu donesu šiptari a ti i tebi slični ga rado gledate na Pinku.
 
ZSO u sred Srbije je besmislica, razumeo bi ZSO u Madjarskoj ili Rumuniji ili Grčkoj recimo?
Kakva je svrha stvaranja ZSO u Srbiji?!
Nije problem ZSO već nikakva reakcija Vučića kada mu kažu da nema Republike Srpske na Kosovu.
Pa što im ne kaže pa to je nedovoljno jer to je za nas Srbija?
 

Back
Top