Medije i vlast u Srbiji sa željom za zso na Kosovu kao da ih je zahvatio sindrom maršala Tita u SFRJ

nesko101

Elita
Poruka
15.274
AUTORSKA
Mediji skoro svi a i narodu u Srbiji to više ne smeta i prihvataju konstataciju da je jedino bitno da se formira Zajednica Srpskih Opština na Kosovu a niko ne priča a šta posle?
Posle nikoga ne interesuje jer znaju da se mora nešto dati a šta više imamo dati pitateli se?
Pa naravno da imamo ali to stoji u samoj rezoluciji 1244 koja će sigurno posle ovog biti samo teret na koji će Srbi biti pritisnuti da ga se otresu.
Šta to onda znači?
To sigurno znači da to neće biti Maršala Tita ustav Kosova iz 1974 god. već teritorija na kojoj će Srbi imati samo svoj narod kao Rusi svoj u Dombasu ali iz početka 2000-te.
To znači očekujte ubrzo novi egzodus Srba sa Kosova i Metohije i to na nekoliko desetina hiljada najmanje.

Poruka
23.403
Навлакуша. Вучлер ће признати независност тзв.косове, а шиптари ће пристати на формирање ЗСО која ће бити празно слово. Запад је давно рекао да ЗСО неће бити нова Република Српска. Халабука око ЗСО је најпотребнија Вучлеру.

nesko101

Elita
Poruka
15.274
Навлакуша. Вучлер ће признати независност тзв.косове, а шиптари ће пристати на формирање ЗСО која ће бити празно слово. Запад је давно рекао да ЗСО неће бити нова Република Српска. Халабука око ЗСО је најпотребнија Вучлеру.
Srpska propast je neminovna zato što kod Srba nije najpotrebnija samo njemu.

canavaro

Aktivan član
Poruka
1.525
AUTORSKA
Mediji skoro svi a i narodu u Srbiji to više ne smeta i prihvataju konstataciju da je jedino bitno da se formira Zajednica Srpskih Opština na Kosovu a niko ne priča a šta posle?
Posle nikoga ne interesuje jer znaju da se mora nešto dati a šta više imamo dati pitateli se?
Pa naravno da imamo ali to stoji u samoj rezoluciji 1244 koja će sigurno posle ovog biti samo teret na koji će Srbi biti pritisnuti da ga se otresu.
Šta to onda znači?
To sigurno znači da to neće biti Maršala Tita ustav Kosova iz 1974 god. već teritorija na kojoj će Srbi imati samo svoj narod kao Rusi svoj u Dombasu ali iz početka 2000-te.
To znači očekujte ubrzo novi egzodus Srba sa Kosova i Metohije i to na nekoliko desetina hiljada najmanje.
posto ti stalno kukas nad teskom sudbinom vas Kosovara, ajde bas me zanima kako bi ti resio problem?
evo pretpostavimo, ti si Vucic imas svu moc odlucivanja u Srbiji i uradio bi sta?

nesko101

Elita
Poruka
15.274
posto ti stalno kukas nad teskom sudbinom vas Kosovara, ajde bas me zanima kako bi ti resio problem?
evo pretpostavimo, ti si Vucic imas svu moc odlucivanja u Srbiji i uradio bi sta?
Samim tim što si nas Srbe to jest jedan deo nas koji po rođenju živi na Kosovu i Metohiji nazvao Kosovoarima a ne samo SRBIMA govori da si rođeni antisrbin po genskom nasleđu.
Ovim si samog sebe trajno eliminisao daljeg razgovora.

radeta62

Buduća legenda
Poruka
42.994
Dodje Cedo smrkalo jutros kod Marica kepeca ispljuva crkvu,popove,drzavu i narod niko da odreaguje ali tuga da bude veca kad rece da je njegov predak napravio crkvu nisam mogao da verujem.Nemam nista protiv roma ali Cedo ili se naduvo i nasmrko pa ne zna sta prica, kad su to romi srbima pravili crkve?Mozda u Srbiji nije mi poznato ali u Republici Srpskoj nikad.

Poslednja izmena:

canavaro

Aktivan član
Poruka
1.525
Samim tim što si nas Srbe to jest jedan deo nas koji po rođenju živi na Kosovu i Metohiji nazvao Kosovoarima a ne samo SRBIMA govori da si rođeni antisrbin po genskom nasleđu.
ne nego se vadis sad jer ni sam znas da dobrog resenja po Srbe nema, pa smisljas neke glupe izgovore!

vezano za "Kosovare" smo vec diskutovali.
svidjalo se tebi ili ne, tako vas ljudi u Srbiji zovu, nisam to ja izmislio.
sto pre prihvaris da ste Kosovari, to ce ti biti lakse. ;)

Rakela778

Domaćin
Poruka
3.931
Nemoj tako druze pa i ja sam Srbin,zivim u Sremu pa se ne ljutim ako me neko nazove Sremac a ne Srbin.

Rakela778

Domaćin
Poruka
3.931
Dodje Cedo smrkalo jutros kod Marica kepeca ispljuva crkvu,popove,drzavu i narod niko da odreaguje ali tuga da bude veca kad rece da je njegov predak napravio crkvu nisam mogao da verujem.Nemam nista protiv roma ali Cedo ili se naduvo i nasmrko pa ne zna sta prica, kad su to romi srbima pravili crkve?Mozda u Srbiji nije mi poznato ali u Republici Srpskoj nikad.
Ne zna on ni koji je dan danas, a ne sta drugo.

Poruka
23.403
Да ли је неко очекивао нешто нормално од Чеде?

Poruka
23.403
Али су озбиљни муљатори колико и шиптари.
Не треба генерализовати. Овдје имаш српских националиста (бар се тако декларишу) за које прекодрински Срби нису Срби, већ "босанци", "хрвати", имаш пречане за које су Срби из Србије "Србијанчине" и главни кривци за трагедију српског народа... Откад знам за себе имао сам проблеме са Хрватима и сад се нађе неки "србин" да ме назове "хрватом" или нашу поробљену браћу на Косову и Метохији Косоварима. Зар нам нису довољни шиптари, хрвати и муслимани као непријатељи, зар је потребно да се и међусобно "кољемо"? Увјек сам за: "Сложи српску браћу драгу на свак' дичан славан рад, слога биће пораз врагу а најјачи српству град. "

Alter_Ego_

Legenda
Poruka
68.488
Да је ЗСО као Република Српска то би била барем нека победа. Нажалост, имамо невероватно лошег преговарача на властима, коме је стало само до власти и новца...

А знао си да га гласаш 2012. године и нећеш да признаш да си својим гласачким листићем упропастио своју Отаџбину.

Poruka
15.487
А знао си да га гласаш 2012. године и нећеш да признаш да си својим гласачким листићем упропастио своју Отаџбину.
Ја сам био клинац 2012е и Вучић ми се није допадао, а касније сам гласао са Вука Јеремића (а отац за Јанковића) и за Здравка Поноша respectively

не знам што ти се диже да лажеш о мени

Rakela778

Domaćin
Poruka
3.931
Срби са Косова нису Косовари. Косоварима себе зову шиптари.
Razumeo sam te.Nego,naljuti se covek na keca,mogao mu je objasniti lepo.Pa i nije ni pogresio kada ga je nazvao tako,a to sto su siptari uzeli taj naziv ne znaci da ovaj covek sto ga je tako nazvao nije u pravu.Zive srbi i u Vojvodini pa ga zovemo Vojvodjanin,zivi recimo u Sumadiji,zovemo ga Sumadinac.

Rakela778

Domaćin
Poruka
3.931
Ја сам био клинац 2012е и Вучић ми се није допадао, а касније сам гласао са Вука Јеремића (а отац за Јанковића) и за Здравка Поноша respectively

не знам што ти се диже да лажеш о мени
Nije Alter pogresio uopste ukoliko si glasao za glavatog Vuka.