Thella_Barvat
Zainteresovan član
- Poruka
- 319
da li je iko chuo za medijatore ili je mozhda neko odavde medijator? ...ka' ja shto sam...8-) pozz swima
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko ce 2. biti najinformisaniji do Ben Adam - a himself, my dear!! Ja sam ti se izgubila posle onog incidenta sa M.Mensonom i ogawshtinama koje je kachio... nznm ni shta je bilo sa tim, nisam vishe ni dolazila...ali evo me! I missed u folks!!Medijacija kao tehnika koja nam pomazhe da bolje shvatimo sushtinu konflikata, ali i da lakshe izlazimo sa njima na kraj...
Svaka chast za temu, bash mi se svidja, pre svega zato shto je prisna shkoli...
p.s. Thella, dugo te nije bilo, bash si me prijatno iznenadila dolskom! :razz:
pa ako ti je ribac silov'o ribicu onda je trebalo da posredujesh!!! TO TI JE NEKA VRSTA KONFLIKTA!! ...ovo necemo reci mom glavnom medijatoru! :-DJa sam jedanput gledao kako se pare ribice i pokusao sam da shvatim sustinu al mi nije uspelo...Jel se to racuna u tu medijaciju??? salim se,pametna tema!
Ko ce 2. biti najinformisaniji do Ben Adam - a himself, my dear!! Ja sam ti se izgubila posle onog incidenta sa M.Mensonom i ogawshtinama koje je kachio... nznm ni shta je bilo sa tim, nisam vishe ni dolazila...ali evo me! I missed u folks!!