Ruzica1203
Aktivan član
- Poruka
- 1.796
Taman da odgovorim da ništa nisam pitala i vidim da nisam stavila znak pitanja baš svašta od mene....To je dobro pitanje ali nemam odgovor.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taman da odgovorim da ništa nisam pitala i vidim da nisam stavila znak pitanja baš svašta od mene....To je dobro pitanje ali nemam odgovor.
Netačno!Metformin ne obara šećer on samo pomaže da manje jedeš (izazviva mučninu i tako smanjuje apetit). Inzulin nije nijednom dijabetičaru potreban ako promijeni režim života. Ishrana+kretanje.
Možda su toj ženi pre otkazali bubrezi ako je imala povraćanje, dijareju , pad volumena i eto neprilike. Ili akutni pankreatitis izazvan lekom.
To ne propisuje nijedan lekar zbog novogodišnje haljine ili nečije opsesije fizičkim izgledom a da nema pokriće. Ili je taj lekar lud.
I sve to samo da možemo obuci izazovnu haljinu za novu godinu i sad nema žene
Tužno
To ne propisuje nijedan lekar zbog novogodišnje haljine ili nečije opsesije fizičkim izgledom a da nema pokriće. Ili je taj lekar lud.
Nisam sentimentalna. Ne bih propisala nekom ko nema metabolički poremećaj.Novogodišnjih haljina ima i u velikim brojevima
Ako smrsa za tri broja odmah može uzeti lepši kroj
Nisam sentimentalna. Ne bih propisala nekom ko nema metabolički poremećaj.
Ne, to nije prava indikacija.BMI od 27 i ukoliko pacijent ima prateće oboljenje npr visok pritisak je indikacija za wegovy
U brojkama žena 165 cm i 75 kilograma sa visokim pritiskom može dobiti recept
Ne, to nije prava indikacija.
BMI 27 nije gojaznost , već prekomerna telesna težina i lek nije hipertenziv.
ista je grupa lekova , kod nas se baš ne daje na lepe oči.Ja ti kažem kako je ovamo
Wegovy je ovamo “inekcija za mršavljenje” abnehmspritze
Fascinantno je da moraš kod doktora i on ti propise na privatni recept i kupis u apoteci
Ozempic je rezervisan za dijabetticare i to placa zdravstveno
Isti lek dva različita naziva (ispravi me ako grešim )
Kad je ozempic postao popularan u kratkom roku nije bio dostupan došlo je do svadjica i osuda da debeli otimaju lek dijabeticarima i ubrzo je pušten Wegovy na tržište koji je reklamiran kao inekcija za mršavljenje
ista je grupa lekova , kod nas se baš ne daje na lepe oči.
Osnovni postulat u medicini koga se ja izričito držim je : Primum non nocere. Najpre ne naškoditi.To je dobro
Ovamo se predlaze gojaznim i bez dijabetesa
Znaci uslov je biti debeo
Uslov je debeo. Prednost je ovaj pingvin.Ovamo se predlaze gojaznim i bez dijabetesa
Znaci uslov je biti debeo
Daaa... Unutrašnji mir.. ljudima često toga ponestajeTacno tako.Oladit sa hranom i pljeskavicama i hodat,trcat,kretat se i za pola godine će počet da se topi.Ali najvaznije je unutrasnji mir i sve će se sredit.
Znači, ti si direktno pogođena?Kakav je program u engleskoj nemam pojma ali ovamo ako imaš 10/15 kila viska propisuju na recept
Ljudima zaborave reci da to cjelu život moraš koristiti jer čim prestaneš kilaza se vrati
Prije ovog hajpa već je postojao taj lijek pod nazivom trulicity
Ovo sam davala jednom pacijentu svaki utorak jedna
Covjek počeo povraćati i prestao jesti i sad se cudim zašto je ozempic postao toliki hajp a pre ozempica je već pod drugim nazivom duže vreme postajao ovaj
Pogledajte prilog 1643881
Znači, ti si direktno pogođena?