Medicinske žene - žene bez morala ili predrasuda?

Nego.. zanima me nešto drugo.. Šta znači "volim ove što morališu zato što ne mogu da se sexaju dovoljno"?
Ne šta znači uopšte, skontah davno da kolektivni mj-čki forumski mozak svaku mrvu morala prevodi kao nedostatak *ebanja.. ili prilike da se mulja, vara, laže itd.. ispravni i prirodni su samo okolo*ebači, ok, to sam ovde apsolvirala..

Zanima me konkretno za ovu temu..
Onaj ko se ne izrazi u superlativu o unakrsnom međusobnom kecanju medicinskog osoblja na poslu sigurno se ne seksa dovoljno u svome životu?
Ili ko ne podrži taj vid ponašanja znači da pati od nej*ebice?
Ili morališe samo zato što se ne j*ebe a inače bi rado guzio sestrice?

Znam da su pitanja glupa, ali evo, obećavam da neću replicirati, ispunjavam danas kvotu pisanja i za mart i za april, neću se svađati, ni protivurečiti.. a može odgovoriti bilo ko, ionako svi (većina) isto mislite..

To su neke forumaške priče:
ako pišeš puno o sexu znači da se dovoljno ne *ebes.
ako morališeš o sexu znači da se dovoljno ne *ebes.
ako pišeš bilo šta na LjiSu znači da se dovoljno ne *ebes. ;)
i naravno, "ko se ne izrazi u superlativu o unakrsnom međusobnom kecanju medicinskog osoblja na poslu" ni on se dovoljno ne *ebe.
to je naprosto standard. ;)

Болнице и домови здравља су мало тмурна места. Сви кашљу, кијају, хвале Вучића, вуку се

и у свој тој тмурности, заиста волим да видим лепу и атрактивну лекарку или мед. сестру. Одмах ми улепшају тмуран дан. Као да ми сунце сине кад их видим лепе, згодне и паметне.

🌞
Posebno ako se sprema za 21.3. :zper: u opisu posla, pojedine imaju i te obaveze
:mrgreen:

To su neke forumaške priče:
ako pišeš puno o sexu znači da se dovoljno ne *ebes.
ako morališeš o sexu znači da se dovoljno ne *ebes.
ako pišeš bilo šta na LjiSu znači da se dovoljno ne *ebes. ;)
i naravno, "ko se ne izrazi u superlativu o unakrsnom međusobnom kecanju medicinskog osoblja na poslu" ni on se dovoljno ne *ebe.
to je naprosto standard. ;)
Ja negde pročitala da su prof srpskog jezika najpromiskuitetnije, sada sam se baš zabrinula. :zper:

Kad god naleti naslov teme, ja vidim ovo 😁

19879.jpg

U noćnoj smeni, odnos dr:sestre je u proseku 1:4, tako da mu to dođe to.
Ja govorim isključivo o osoblju noćne smene na bolničkom lečenju i na osnovu onoga što sam lično videla. Neverovatno šta sve može noću da se čuje na ortopedskoj klinici ali pošto 90% tamošnjih pacijenata ne može da ustane imali smo samo audio prenose.
Da ne pričam o šok sobi na hirurgiji gde je većina ljudi na kojekakvim aparatima ili pod sedativima. Samo ležiš i slušaš....
To je strašno kad se sestre i neki dr uvuku u onu njihovu sobu odakle nadgledaju pacijente.... užas blagi
ortopedija - kao stvorena za gangbang i tako te radnje
pacijenti fiksirani za krevet, nisu prohtevni tj ne moraš često da ih obilaziš...iha...cela noć je tu

Back