Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako prineseš papir plamenu, zapaliće se sigurno.Žene koje rade u medicini zaslužuju veliko poštovanje obzirom na prirodu i težinu posla kojim se bave. Kao i odgovornost i humanost. Drugo je to što je naše zdravstvo totalni odron.
Ono što njih često označava kao, malo je previše reći, promiskuitetne je činjenica da su okružene doktorima koji su po nivou poželjnosti i respekta koji imaju od strane žena tu negde baš na samom vrhu.
PRvenstveno se odnosi na medicinske sestre. Barem sam ja prvo na njih pomislilaŽene koje rade u zdravstvu niti su bez morala niti bez predrasuda i ne može zanimanje (sem dva) da daje ili uzima moralnost.
Ako se naslov teme preuredi možemo pisati o tome da li je predrasuda to što su žene koje rade u zdravstvu žigosane kao nemoralne.
Kakav komentar...PRvenstveno se odnosi na medicinske sestre. Barem sam ja prvo na njih pomislila
ZA sestre koje rade noćne smene po bolnicama, čini mi se da je jedan od uslova da bude žena bez morala i predrasuda i da možda upravo jer su takve i završe na tim "pozicijama" tj rade samo treću smenu.
Mislim da toga ima ali nije pravilo.Veze na radnom mestu su česte,noćni rad podiže procenat,sobe sa krevetom još više tako da ima toga.Samo sam protiv generalizovanja .PRvenstveno se odnosi na medicinske sestre. Barem sam ja prvo na njih pomislila
ZA sestre koje rade noćne smene po bolnicama, čini mi se da je jedan od uslova da bude žena bez morala i predrasuda i da možda upravo jer su takve i završe na tim "pozicijama" tj rade samo treću smenu.
Da li si ti kršten?Da li smatrate da je ovo istina ili mit?
Da se džabe radi.Pomalo im zavidim ako rade na nekom mestu gde imaju vremena za dodatne aktivnosti
em zarađuješ, em ima zgodnih frajera i seksaš se, dva u jedan. Pa to je idealan posao !
@snowtrooper ti si nešto često noćna...PRvenstveno se odnosi na medicinske sestre. Barem sam ja prvo na njih pomislila
Ako prineseš papir plamenu, zapaliće se sigurno.
istinaDa li smatrate da je ovo istina ili mit?

Da, moguce je da se na taj nacin oslobadjaju stresa i svega onog emotivno negativnog koje takvo okruzenje donosi.moja teorija je da kad provodiš toliko vremena u blizini bolesti i smrti to može da izazove pojačan impuls za uživanjem u životu
druga priča je kakve to veze ima sa moralom, jer nema nikakve
Да, многе воле да буду дављене.pa mi često dođe da je preko šaltera zadavim
U noćnoj smeni, odnos dr:sestre je u proseku 1:4, tako da mu to dođe to.istina
mada mislim da se na svom radnom mestu sestre više karaju od doktorki
možda je moja predrasuda al znam da mnogo ljudi tako misli
i sve to bi bilo ok da nisu ohole, arogantne, bahate, drske i bezobrazne
pa mi često dođe da je preko šaltera zadavim
šta tek rade starcima ono je tuga i sramota
zaključak - serrem se na zdravstvo
U noćnoj smeni, odnos dr:sestre je u proseku 1:4, tako da mu to dođe to.
Ja govorim isključivo o osoblju noćne smene na bolničkom lečenju i na osnovu onoga što sam lično videla. Neverovatno šta sve može noću da se čuje na ortopedskoj klinici ali pošto 90% tamošnjih pacijenata ne može da ustane imali smo samo audio prenose.
Da ne pričam o šok sobi na hirurgiji gde je većina ljudi na kojekakvim aparatima ili pod sedativima. Samo ležiš i slušaš....
To je strašno kad se sestre i neki dr uvuku u onu njihovu sobu odakle nadgledaju pacijente.... užas blagi