- Poruka
- 14.891
ljudi puse ove hemije kao zamenu za cigarete
kad ce industrija da napravi to isto ali lekovito?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
После 30 и кусур година цигарета ( марлбора претежно) последње две цуцлам вапе. Ок ми је, нема пепела, пепељара, пикаваца а ни кашља. Нашао сам одговарајућу јачину, арому и укус.ljudi puse ove hemije kao zamenu za cigarete
ljudi puse ove hemije kao zamenu za cigarete

bilo bi mi previse, ali neko iz farmaceutike bi mogao da vidi sta bi moglo da bude odgovarajucenapravi startup "lekovito vapljenje"![]()
Jedini lekoviti vejp je onaj sa marihuanom.ljudi puse ove hemije kao zamenu za cigarete
a to sto asmaticari cuclaju pumpice?Jedini lekoviti vejp je onaj sa marihuanom.
A ništa nije zdravo da udišeš osim čistog vazduha
Al nije za svakogaa to sto asmaticari cuclaju pumpice?
,,,medicinske vape su u upotrebi odavno i je veoma efikasni etablirani metodi u medicinu,,,ljudi puse ove hemije kao zamenu za cigarete
??Al nije za svakoga
Ne može se porediti pumpica i vape ni pod razno.a to sto asmaticari cuclaju pumpice?
Nesam znao da na vape ima Maria-Ana... thc bez dima! respect!
mislio sam na drugaciju verziju hemijeNe može se porediti pumpica i vape ni pod razno.
Pumpica olakšava asmatičaru disanje jer širi pluća i količina vazduha koja se udiše je veća.
S druge strane širenje pluća konstantno, plus pušenje i vremenom dolazi do emfizema i kraj je prilično gadan.
Mada, do emfizema dolaze i nepušači asmatičari, ređe ali ga razviju i oni.
Vape je kao i cigareta, malo modifikovana, ali rezultat je isti, zavisnost se hrani i dalje.
Svaki put kad pređem na vape imam krizu kao da ne pušim, fale mi hemikalije kojih u običnoj cigareti ima u izobilju.
Elektronskom se nadoknađuje samo nikotin, hemikalije ne.