Medicinske vape

ljudi puse ove hemije kao zamenu za cigarete

kad ce industrija da napravi to isto ali lekovito?
После 30 и кусур година цигарета ( марлбора претежно) последње две цуцлам вапе. Ок ми је, нема пепела, пепељара, пикаваца а ни кашља. Нашао сам одговарајућу јачину, арому и укус.

ja bi napravija nešto slično vape da svaki pušač kad ****** padne u dugogodišnju komu i kad se probudi posle 5 godina da mu se pluća isčistu a za to vreme planeta zemlja i narod nepušači očiste i progledaju. A sad cigarete mogu da poskupe za 500%.

a to sto asmaticari cuclaju pumpice?

Nesam znao da na vape ima Maria-Ana... thc bez dima! respect!
Ne može se porediti pumpica i vape ni pod razno.
Pumpica olakšava asmatičaru disanje jer širi pluća i količina vazduha koja se udiše je veća.
S druge strane širenje pluća konstantno, plus pušenje i vremenom dolazi do emfizema i kraj je prilično gadan.
Mada, do emfizema dolaze i nepušači asmatičari, ređe ali ga razviju i oni.
Vape je kao i cigareta, malo modifikovana, ali rezultat je isti, zavisnost se hrani i dalje.
Svaki put kad pređem na vape imam krizu kao da ne pušim, fale mi hemikalije kojih u običnoj cigareti ima u izobilju.
Elektronskom se nadoknađuje samo nikotin, hemikalije ne.

Ne može se porediti pumpica i vape ni pod razno.
Pumpica olakšava asmatičaru disanje jer širi pluća i količina vazduha koja se udiše je veća.
S druge strane širenje pluća konstantno, plus pušenje i vremenom dolazi do emfizema i kraj je prilično gadan.
Mada, do emfizema dolaze i nepušači asmatičari, ređe ali ga razviju i oni.
Vape je kao i cigareta, malo modifikovana, ali rezultat je isti, zavisnost se hrani i dalje.
Svaki put kad pređem na vape imam krizu kao da ne pušim, fale mi hemikalije kojih u običnoj cigareti ima u izobilju.
Elektronskom se nadoknađuje samo nikotin, hemikalije ne.
mislio sam na drugaciju verziju hemije

Back