gimnazijalka93
Zainteresovan član
- Poruka
- 188
shta je bolje upisati? medicinu ili farmaciju? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auuu, čoveče, kako je tebi zanimljiv život... Od doktora, dogurao do profesora engleskog.![]()
Hvala Vam na ovim savetima. niste zakasnili, jer tek trebam da upishem fakultet. Dugo vremena sam razmishljala sta i ipak sam se odlucila za medicinu. jer ne vidim sebe kao farmaceuta. taj posao mi se nesto i ne svidja, a shto se tice novca msm da on nije bitan u zivotu. s druge strane, od kako znam za sebe, ja sam za medicinu i zato sam se odlucila za nju. Hemiju ne volim bas preterano, ali znam je solidno... msm da nije teska, jer kad nesto jednom shvatis dobro to ti uwek ostaje u mozgu. a opet sto se tice bubanja, to mogu. znala sam da u I-om razredu srednje shkole uchim do 3 sata nocu i dan danas to radim, tako da mi to nije teshko. ali opet imam neki strah. shta ako ne uspem? shta ako padnem prijemni? nemam to samopouzdanje da cu da uspem i uwek sumnjam u sebe iako su rezultati uwek pozitiwni. zato sam pochela josh u novembru sa pripremama iz hemije i do sada sam pola uradila dva puta, a biologiju josh nisam pochela... smatram da za njeno bubanje mi ne treba vise od 2 meseca.. tako da idem na medicinu, pa shta bude bude... ili cu da wam budem kolega ili me chekaju budak i motika...Iskreno, vam hvala na ovim savetima...
![]()
![]()
Pa da, VMA zvuci sjajno, a ako ne upadnes (sto nije neverovatno), mozes da slikas za medicinu te godine, ili bar za budzet - zlotvori
Ali i to sto kazes: imam osecaj da ce nam prijemni biti najmanja teskoca sto se tice fakulteta![]()
daa i ja sam chula da oni u okwiru drzave primaju 20
znash kad cu da budem u tih 20? kad na wrbi rodi grozdje
![]()
ma samo da upishem i da se zawrshi taj prijemni i imam da uzhiwam
samo kad se setim kako sam se pripremala za prijemni za srednju, dodje mi da se ubijem
umesto da tada uzhiwam, ja sam uchila kao nenormalna
narednih 6 godina, ako da bog, ima da prowedem uz knjigu..
samo ce mi biti zhao shto owaj period nisam wishe iskoristila za zezanje
ali ***
kod mene ti je samo knjiga i knjiga
![]()
ko zna shta cu tada raditiali ce wrw da bude na prwom mestu knjiga
nego, odakle spremate ili ste spremali hemiju za prijemni?
![]()
![]()