Medeni 🐝 odgovorio Vučiću

Da li su djelovi crnogorske sluzbe (ANB) koji su ostali lojalni Milu + Kavacki klan krenuli u obracun sa Vucicem? Naravno cekali su pravi momenat za to...

Medeni ce na kraju svojski da doprinee padu cacija. Milicevu medalju Obilica proslediti Medenom, barem je krimilanac korisniji po Srbiju od doticnog.
Samo se nadam da je deo šire akcije koje je protv ava pokrenula ozbiljnija sila. U tom slučaju, av je obljubio ježa u dogi poziciji.

Šta vi mislite?

Samo se nadam da je deo šire akcije koje je protv ava pokrenula ozbiljnija sila. U tom slučaju, av je obljubio ježa u dogi poziciji.

Šta vi mislite?

DEA-file-photo-2016-Joe-Burbank-and-Orlando-Sentinel-via-AP-File-1.jpg

MIslim da si su pravu.
Ovo je rad daleko kvalitteniji od onoga sto rade ex-yu sluzbe.
Ovo je sitan vez,

Mejdutim, nece imati efekta. Srbi su erotski zaljubljeni u svog Vodju. Studenti nemaju niakakvu politicku organizacuiju i narod ce uciniti sve d ane dodje do promeen sistema. Niakda Srbija nije imala narodniju valst, nikad vlast blizu vecinskom mentalitetu gradjana.

AV previse panici. Organizovani otpor vlasti SNS je nemoguc u Srbiji. Vecina ce radije prihvatiti dalju dezintegraciju drustva nego promenu sistema. Kad kazem vecina, mislim na citavu politicku klasu i njihove i smpatizere jer mentalni sklop parlamentarne opozicije i njihovih pristalica je isti kao kod SNS-a. Dokaz za to je nenapustanje SKupstine od strane tzv opozicije.

Za mene je najvaznije pitanje ko je naredio hapsenje MIlica. Ako bi to znali, znali bi sve. DEA bi to mogla da bude.

MIslim da si su pravu.
Ovo je rad daleko kvalitteniji od onoga sto rade ex-yu sluzbe.
Ovo je sitan vez,

Mejdutim, nece imati efekta. Srbi su erotski zaljubljeni u svog Vodju. Studenti nemaju niakakvu politicku organizacuiju i narod ce uciniti sve d ane dodje do promeen sistema. Niakda Srbija nije imala narodniju valst, nikad vlast blizu vecinskom mentalitetu gradjana.

Srbi su mahom bili erotski zaljubljeni u Slobu, pa mu to ipak nije pomoglo kad ga Ameri uzese na zub.

Back