Medal of Honor: Airborne

• Začetnik teme Začetnik teme sis
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Au... dobro, a sta je sa konzolashima? Mislis da se oni razumeju u rachunare? Jeste, al zamalo. I nemoj da se proseravas kako konzolasi nisu gejmeri i sta ti ja znam.. A kad se vec tako dobro razumes u materiju, idi bre lepo na bench forum pa tamo deli svoje znanje, bas da vidim kako ces da prodjes sa tim stavom.
I ne kapiram tu foru sa postovima, pishesh samo da bi mi odgovorio (?!).. Ko da ja ne znam da mi ploca ne podrzava SLI... Btw napajanje sam nasao jako jeftino, to je uglavnom i bio razlog za kupovino, dao sam nekih ~70e..
Znaci, po vasim teorijama, mi bi moglo do 2015te da se vozimo na napajanjima sa realnom snagom manjom od 500w.. Aha, al k**ac. ;)

Au... dobro, a sta je sa konzolashima? Mislis da se oni razumeju u rachunare? Jeste, al zamalo. I nemoj da se proseravas kako konzolasi nisu gejmeri i sta ti ja znam.. A kad se vec tako dobro razumes u materiju, idi bre lepo na bench forum pa tamo deli svoje znanje, bas da vidim kako ces da prodjes sa tim stavom.
I ne kapiram tu foru sa postovima, pishesh samo da bi mi odgovorio (?!).. Ko da ja ne znam da mi ploca ne podrzava SLI... Btw napajanje sam nasao jako jeftino, to je uglavnom i bio razlog za kupovino, dao sam nekih ~70e..
Znaci, po vasim teorijama, mi bi moglo do 2015te da se vozimo na napajanjima sa realnom snagom manjom od 500w.. Aha, al k**ac. ;)

U,jbt,što globalizuješ?

Ti meni ja tebi da ubijemo dosadu:wink:Usput evo ga iza mene Sony PS2(smorio me je)
On the bright side, these changes mean that Nvidia recommends that you install a 450W power supply for a single GTX graphics card while a GTS only requires a 400W.

Skracenica za Peak Music Power...

.....Output. To si zaboravio. :) Inace ja ne pricam ovde o konzolashima vec o PC gamerima. Ja nisam nigde ni spomenuo rec k od konzole lol I aj mi samo objasni GDE sam ja ili bilo ko ovde napisao da cemo moci da furamo hardver do 2015 na 500W napajanjima??? I inace nisu sva 500W napajanja 500W. Evo na primer Corsair 520HX koje moze da izgura i do 700w( jes samo na 5 sekundi, ali ono moze da prodje i kao 600W napajanje), a da ne pricam o 620HX lol I ne...pishem zato sto mi je dosadno da gledam ljude kako se proseravaju kako oni imaju super FPS sa ocajnim karticama.

Nisi naglasio da pricas samo o kompjuterasima, jer i konzolasi su gejmeri, cak mozda i veci.
Nisam naglasio to, ali nisam ni spomenuo konzole tako da ti to dodje na isto.... A inace iako si postavio screenove, ipak nema sanse da kartica koja nije cak ni bila podrzana u dem verziji ove igre ima veci FPS od karte koja je poprilicno slicna 7600GT. Plus procesor mu je overklokovan i ima isto 2GB rama. Ajde sad ti meni reci da li je to tebi normalno???

postovao sam svoje screenshotove, pa gledaj.
Nije da sad trazim dlaku u jajetu ali: ( samo onaj kome treba ici oftamologu nece videti razliku ) I mogao si da postujesh na koliko GHZ ti radi taj E6750
Tvoj screenshot:

Moj screenshot:

Podeshavanja:

CPU usage: Core #0

CPU usage: Core #1

Ovako: ja igru igram na 960x600 ( imam 19" wide monitor ) kad vec ne mogu na 1440 x 900 koja je native rezolucija mog monitora i sve na LOW / post processing effect na simple / i sa ukljuchenim vsyncom...... Neznam kako neko moze da gleda te pruge po ekranu.... mislim na to kad je iskljuchen vsync pa grafichka podeli monitor na 16 zona i svaku posebno pomera prilikom kretanja.... :?

inache vidim da se pokretach teme sis nejavlja.... i on je igrao na 1024 x 768 sve na high sa ukljuchenim vsyncom i 512 mb rama sa 7300 GT dok ga nisam provalio pa sad igra na 800x600 sa svim na LOW..... :mrgreen: :mrgreen:

Looooooooooool!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako te je samo provalio.Nemoj sad samo da sad kazes da ne vidis razliku. E a bas sam danas hteo da idem kod ortaka da probam kako ce raditi na 7600GT igra. Sad ne moram da skidam MOH:A....mogu opusteno da nastavim Hellgate :)

LOOOOL brate jel si toliko corav jbte??? Ne provaljujes da su shotovi totalno razliciti sto se tice ostrine i detalja senki?????? A oba shota su na "istim" detaljima i u "istoj" rezoluciji. lol Bas da vidim kako ces sad da se izvuces

Back