- Poruka
- 48.319
Ono što ja uvek kažem, med ipak nije beskoristan.А ако се мед искомбинује сораси?
Има ли нека вајда?
Вајдица бар.
Mnogu pčelarsku decu je iškolovao i odveo na more.
Zato jedite med.
Ono što ja uvek kažem, med ipak nije beskoristan.А ако се мед искомбинује сораси?
Има ли нека вајда?
Вајдица бар.
Pa nisam ja protiv toga da se med stavlja u čaj (mada bih ja pre umro nego da popijem bilo čime zaslađen čaj)Ukino si mi šargarepu u pasulju. Med u čaju neš!!![]()
A šta falu šećeru u umjerenim količinama pod uslovom da je onaj ko ga konzumira zdrav?Pa nisam ja protiv toga da se med stavlja u čaj (mada bih ja pre umro nego da popijem bilo čime zaslađen čaj)
Sve što kažem je da je jedenje meda i jedenje šećera 99% ista rabota. Doduše, med je zakon za mednu tortu, jer za razliku od šećera ima lep miris.
Ne fali ništa... osim što je nutritivno prilično oskudan. Kao i med.A šta falu šećeru u umjerenim količinama pod uslovom da je onaj ko ga konzumira zdrav?
Kafu ne bih mogla drugačiju osim gorku, nema šanse. Od čajeva pijem samo rooibos, nezaslađen i crni, sa medom.Ne fali ništa... osim što je nutritivno prilično oskudan. Kao i med.
Čak i da je zdrav, meni bi bio veći problem to što mi ne prija sladak čaj i slatka kafa. Možda bih nekako mogao da se nateram da popijem blago zaslađenu kamilicu, ali kafu nikako.
Uh, i ja mnogo volim čajeve.Kafu ne bih mogla drugačiju osim gorku, nema šanse. Od čajeva pijem samo rooibos, nezaslađen i crni, sa medom.
Med je jedan od najzdravijih darova prirode. Nema lepše bolje hrane od meda.med je precenjen mit
jedva je malo bolji od secera , pola solje caja ima vise raznovrsnih materija od kasicice meda
jos kad mu daju i magijsko svojstvo da mora da se jede drvenom kasicicom![]()
99 posto hrane je zdravijeMed je jedan od najzdravijih darova prirode. Nema lepše bolje hrane od meda.
mi u kucu uopste ne koristimo secer. Med turamo i u sutlijas, i u kolace, kad pravimo dzemove...........Је л' може мед у еспресо, продужени, смлеко?