Q
Queen_
Gost
Struja:molim? pa podrazumeva se da ih operem i preosusim na radijatoru za sledeci put. missim stvaaarno! :kolut ocima
odvratno sjajno

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Struja:molim? pa podrazumeva se da ih operem i preosusim na radijatoru za sledeci put. missim stvaaarno! :kolut ocima
hanibaI77:gde ces bre struju i beti u isti klubmoze samo jedna
![]()
Struja:moj kolega ne da svoju stolicu ni za sta na svetu. na istoj je jedna njegova miljenica pre neku godinu ostavila fleku crvene boje dok je radila na vrlo vaznom projektu pa se zanela.sta ti je moc vezivanja. a stolica lepa plava.upecatljivo.
Struja:heheh jedina je struja onomad na nekoj temi o lezbijskom iskustvu napisala svoje rane radove.ja sam osvedocena bi, jednom nekada.sada sam porasla i volim da se preznojavam jedino u muskom drustvu.
jedino sam odgovorna po pitanju postovanja termina u biblioteci.tako da se plasim da necu uspeti da ispostujem uslove tog sajber lez lobija.
clik-ne znam sta radi kada je sam, ali niko ne sme osim njega da sedi na toj stolici.takav je covek, nekako uporan.
Struja:jbg zivot je nekome majka nekome maceha.meni je tata.![]()
Hm, nece da moze... Zakasnila si sa tom idejom... Nema vise beganja...SINDI:odustajem, definitivno![]()
Gazdarica:Hm, nece da moze... Zakasnila si sa tom idejom... Nema vise beganja...![]()
Gazdarica:U svojim... Staaa?![]()
A ja? Mislim,kakav je moj status tu na kraju?...:?hanibaI77:e a da mi pozovemo hebea u klub kao pocasnog clana?ja imam neke veze mogu da sredim
![]()