DrFeelGood
Početnik
- Poruka
- 37
Za koliko godina ocekujete?! 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Goncicka:Za DrFeelGood-a.
Cim dobijem miraz otvaram McDonald's restoran u Smederevu. Ili ako se bogato udam i rodim 10toro dece, a s obzirom da mi neki relativno kompetetni kazu da ne umem da kuvam, moracu da ih vodim u Mek, a mozda mi muz bude dobre volje da otvori jedno restoranche. Ustvari moj miraz je Kirby usisivach, tako americki zar ne? A ako ne znate otac mi je Miletic Slobodan, Karadjordjeva 14/32, 11300 Smederevo, no u Smederevu "Govoriti i srati nije isto", ne vazi. That is why ther is no McDonald's restoran in Smederevo. Come to Belgrado, you sweet little boys and girls from Smederevo.!!!!
Kind regards and I miss you all in New York t_miletic@yahoo.com.
Goncicka:Treba neko da investira u Mek, a ne u Sd. Informacija bi trebalo da je pouzdana jer sam radila u meku i interesovala se zashto ne postoji Mec u Smederevu pa mi rece 1 menadjer da treba neko da ga sagradi a to kosta valjda 1000 000 maraka, ako sam dobro zapamtila. Kada bi smederevci manje jeli( ozderavali se) u Meku verovatno bi postojao i u Smederevu. Vecini je koliko znam, a znam, posao da studirate, a ne da kafancite s obzirom da vam majke spremaju lepu hranu. Posebno se odnosi na moje vrshnjake, generaciju 1974. Za ostale ne znam jer se nisam toliko druzila sa njima. S obzirom da svoje lepshe polovine (svinje) izvode u Mek mogli bi Marjan Milovanovic i Goran Stojanovic da se udruze i otvore jedan Mekic. Da ne bi troshili za gorivo i palili i zadrzavali normalne devojke, jer neko u ovoj "demokartiji" mora i decu da radja, da bi imao ko daje u Mekovima, verovatno....Pozdrav t_miletic@yahoo.com
Goncicka:Draga dusankaj,
trebalo bi da vidish Kuzmin(Stojanovic Gorana) mek(ono istinu govoreci potenekad ne toliko mek, ali pouzdano, nikad cvrst) pa ti nece biti neukusan ni mali ni sl. Big Mc sendvich u McDonald's restoranu.
A ako to sve znate ne znam zashto traciti kilobajte. S obzirom da sam nesudjena doktorka mislim da sam uspeshno "polechila" Cicu Krchun, samo svojim postojanjem,n pa zato mislim da je mnogo bolje da cuvate vashe roditelje od infarkta, mekova, i sl.
Pozdrav od bivshe smederevke, sada beogradjanke (shto i vama zelim)t_miletic@yahoo.com.
nemas ti pojma... -samo sto to u sd nece nikad da dodje..gost:Pravite bre Smederevci vas sladoled i ulupajte malo crnog vina mikserom, pa da vidis sto je poslastica. Mozemo je zvati Tvrdjava. Krompirici kod Mc su vestacki. Kupi, ohladi ih i pazljivo prepolovi. Videces unutra imaju rupu. U americi to jedu samo siromasni, koji ne mogu da priuste drugo meso. Pljeska i cevapi, gibanica i burek, boza i pivo. Nema boljih poslastica na daleko. Neka neko od ovih mladih dizajnera napravi omot pa budite originalni Zivela srpska pljeska