Znači ipak ima vraćanja kilometraže.Nije mi jasno kako to rade, i kako mogu da proverim koja je originalna kilometraža?
Ne znam jeste citali da stize nova verzija Mazda 6
2018 Mazda 6
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači ipak ima vraćanja kilometraže.Nije mi jasno kako to rade, i kako mogu da proverim koja je originalna kilometraža?
Lepo, lepo.Kanim se da odem i da provozam probni krug, pojavila se i kod nas u radnji nova Mazda6, restyle za 2018. Motor 194PS, a crvena boja sad još lepša. (ako je to uopšte bilo moguće, a izgleda da jeste).
Pogledajte prilog 513581
Zna se, od 27k€ do 38k€, zavisno od opreme. Mada i ova od 27k ima u principu sve što treba....Lepo, lepo.
Zna li se koliko ce to da kosta?
Ima koliko sam video i 2,5 litara radne zapremine. Kad na to dodamo tu pomenutu veliku snagu dobijamo prilican trosak svake godine za registraciju.Zna se, od 27k€ do 38k€, zavisno od opreme. Mada i ova od 27k ima u principu sve što treba....
Ne verujem da će to da odbije kupce koji već daju novac za ovo vozilo. Moj je 2.0, i registraciju plaćam oko 300€, a ovaj je oko 600€, razlika od 300€ na godinu dana izađe manje od 30€ evra mesečno, što i nije neka bitna razlika. Naravno, mislim da je čist lopovluk obračun polise po zapremini. Polisa treba da se izračunava iz cene vozila, iskustva vozača i grupe rizika, kao u svim normalnim zemljama. Ne može da plaća maltene istu premiju neko ko vozi neki matori krš od 3000 kubika kao i onaj ko ima glanc novo vozilo koje vredi 100k evra sa istom kubikažom.Ima koliko sam video i 2,5 litara radne zapremine. Kad na to dodamo tu pomenutu veliku snagu dobijamo prilican trosak svake godine za registraciju.