Mazda 6

Kupio sam ga novog 2015-te, sajamski popust, bio je nešto oko 28,700€. Imam još dva auta, ali najviše vozim njega. Na satu je sada 270 hiljada km. Attraction oprema, automatik, 2.0 benzin, 165ks. To je po preporuci prodavca, ja sam inicijalno hteo dizel, ali čovek iz Mazde je rekao "nemoj dizel, uzmi benzinca". Fabrički ide servis na 20k km, ali ja radim na 10k, jer mi se tako više dopada.

Nijedan problem niti kvar nisam imao, auto i dan danas ide (a i izgleda) kao nov. Nijednu tačkicu rđe nema, ni kap ulja da je pustio igde. Apsolutno ništa.

Samo redovni servisi, i par zamena potrošnih delova (a ni toga nije bilo puno).

Mislim da za te pare ne postoji bolji auto.

U tim nekim zemljama je to sasvim normalna pojava i ljudi imaju pod haubom rasterivač glodara.

Screenshot_2025-02-18-17-45-48-040-edit_com.android.chrome.jpg

Od Mazde trenutno boljeg benzinca nema ..Radio sam kod njih 2g taman tad kad je ta 6 izašla ..Dizel ne ali benzin da ..automatik menjac je imao dosta reklamacija .Ne znaci da ce taj imati ali je bolje preskočiti jer je skupa zahebancija ako bude problema ..Meni se sviđa dizajn kod njih i 6 i CX5, malo vise su fokusirani na sport nego na comfor ali ni to nije mana ko voli:) ..Jedino sto taj motor nije previše živahan za te KS koje ima tj kao da ih nema toliko .

Od Mazde trenutno boljeg benzinca nema ..Radio sam kod njih 2g taman tad kad je ta 6 izašla ..Dizel ne ali benzin da ..automatik menjac je imao dosta reklamacija .Ne znaci da ce taj imati ali je bolje preskočiti jer je skupa zahebancija ako bude problema ..Meni se sviđa dizajn kod njih i 6 i CX5, malo vise su fokusirani na sport nego na comfor ali ni to nije mana ko voli:) ..Jedino sto taj motor nije previše živahan za te KS koje ima tj kao da ih nema toliko .
Nije zivahan zato sto trazi visoke obrtaje, sigurno nije ni lak auto i plus ako je atmosferac moguce da nema ni veci obrtni momenat.

Back