Maza trazi dom HITNO

Schacily

Početnik
Poruka
30
Nadjena je sama, izgladnela i prljava sada joj hitno treba dom. Privremeni smestaj joj nije najbolji, uskoro istice a ona na ulicu ne moze. :sad2: UZASNO je velika maza, stalno se umiljava, prede cak i kad spava. Kompletno je ociscena i zna da koristi posip, ima 4-5 meseci. Najumiljatija maca , zelekooka lepotica prelepih sara hitno trazi privremeni ili slani dom! 061 3059-360

Moze da bude sama u stanu jer je ja ostavljam samu u sobi kad izadjem negde Uglavnom joj pustim neku muzikicu i sve je ok Kad cuje da sam dosla kuci onda mjauce da bi me dozvala da dodjem do nje. Nije pravila nikakav haos kod mene nije se pentrala na police niti grizla kablove. Bila je dobrica. Dosadno je mazna :)) Nema sanse da spavate bez nje u krevetu nocu!!

Lepa maca stvarno. Ali to hitno...nije bas lako. Iz mog iskustva, udomljavanje traje izmedju 7 i mesec dana, ako macu oglasis svuda gde je to moguce. Znaci Orca, zooberza, internet oglasi, mali oglasi pa i stampana izdanja. Vidi kako ide ono TV oglasavanje na studiju B, to jos nisam probala.
Srecno!

Nisam mogla da izbrisem niti da promenim naslov. Nazalost Maza mi je uginula na rukama :( Posle ciscenja od glista Vitamithe pastom pocela je da povraca gliste i bukvalno za 24h je uginula. Ja sam se pojela ziva sto nisam koristila tabletu umesto paste jer sam posle cula da je drugarici jedno stene isto tako uginulo. Nisam mogla ni da odgovaram ljudima sta se desilo jer nisam prestala da placem 5 narednih dana. Bila je divna divna maca, prelepa i jako mazna. Uzasno mi je zao sto se sve tako desilo jer bi Maza sigurna nasla lep dom. :(

Back