Maybe Baby

Kiss_me

Aktivan član
Poruka
1.516
Kupila moja drugarica danas oonaj aparatic Maybe Baby za utvrdjivanje plodnih i neplodnih dana. Zezale se nas 4 sa tim, cak smo dale i decku od jedne drugarice da vidimo da nece i on ostati trudan ;)

Sta mislite, koliko su pouzdane te metodice i da li ih koristite?

Shiwa

Zainteresovan član
Poruka
304
Kiss_me:
Kupila moja drugarica danas oonaj aparatic Maybe Baby za utvrdjivanje plodnih i neplodnih dana. Zezale se nas 4 sa tim, cak smo dale i decku od jedne drugarice da vidimo da nece i on ostati trudan ;)

ne koristim jer mislm da nisu bas pouzdane.....pouzdanije su pilule i dobre su,sigurne

zelenooka

Domaćin
Poruka
3.958
Kiss_me:
O prijateljice draga and mila, pa gde si ti, nema te milion godina ;)
Ma meni bilo smesno, mislim, muskarac ispao "plodniji" od nas 4 devojke :lol:

Idi, bre, Kiss me, ne mogu da te prepoznam, navikla sam na onaj žuti avatar...:-D
I jeste smešno, na žalost, takve spravice su retko korisne...;-)

Kiss_me

Aktivan član
Poruka
1.516
zelenooka:
Idi, bre, Kiss me, ne mogu da te prepoznam, navikla sam na onaj žuti avatar...:-D
I jeste smešno, na žalost, takve spravice su retko korisne...;-)

Jao, kad pomenu zuti avatar, ja to nasla na netu, i tek kasnije tj skoro, videh na tv-u reklamu za taj film :lol:
Nisam imala pojma da je to u stvari reklamna slika filma :lol:

Moracu ga vratiti, ali neka sad malo ovih srdasaca :D

svevisnja

Početnik
Poruka
36
Koliko ja znam njega koriste zene/devojke koje zele da ostanu u drugom stanju. Bar ga je meni jedna prijateljica preporucila jer kao po izgledu te neke slicice mozes da odredis vreme za planirani odnos. Nisam probala, jos cekam da "naidje spontano"

A

Aleksej_BASO

Gost
Kiss_me:

Najbolja metoda je vadjenje na vreme, ali samo kad su otprilike plodni dani! Inace ne mora ni to! :D :D :D

zelenooka

Domaćin
Poruka
3.958
Aleksej_BASO:
Najbolja metoda je vadjenje na vreme, ali samo kad su otprilike plodni dani! Inace ne mora ni to! :D :D :D

Aaaaaa, nemoj se oslanjati na plodne dane, to je tako relativan pojam...devojka može da zatrudni čak i u toku menstruacije.
Da ne bude posle Aleksej tata kad mu vreme nije. ;-)