Maybe baby pouzdanost....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

raven17

Obećava
Poruka
79
Interesuje me koliko je puouzdan maybe baby test za plodne/neplodne dane...Naime, po njemu je moja devojka plodna 6. i sad opet 27. dana od zadnje menstruacije. Napominjem da njoj hormoni nisu bash uravnotezheni, tako da je to skroz moguce.... Bilo kako bilo, koliko mozemo da se oslonim na maybe baby u sprecavanju nezeljene trudnoce?
 
Ja lično ne bih koristila Maybe Baby kao kontracepciju. Čitala sam negde da je njegova pouzdanost 90% (navodno i više - ali ako se pravilno koristi, kako god)...znači teoretski može da te zezne i da ti pokaže da je neki dan plodan a nije...i obrnuto...i onda ti na kao neplodan a u stvari plodan dan 'vadiš na vreme' međutim malo se zaneseš pa zakasniš ili ostane presemene tečnosti itd. itd. i ako ste baš baksuzi eto vas za koju nedelju kod ginekologa...

Jeste, malo preuveličavam ali to ti je...može da vam se nikad ne desi ništa a može da se desi...
 
Ma ne valja to nista, vec je bila ista tema...ako koristi to kao metod kontracepcije imas sve sanse da postanes tata.
Sto se tice spermatozida, mene su ucili da u semenoj tecnosti pre ejakulacije ima spermatozoida i da zato metod prekinutog odnosa nije siguran.
 
Hvala dr. u svakom slucaju.... meni sve jedno ostaje nerazresna misterija presemena tecnosti.... Po drugim izvorima onda sluzi samo za 'podmazivanje' , sto zvuci logicno ( ako vi zene vlazite, sto ne bismo mogli i mi....)... bilo kako bilo kondom zuljaaa.... Iskustva sa maybe baby-om su dobrodoshla, forumashi...:) :) :)
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top