Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Svi imaju iskustva sa ovim brendovima jer spadaju medju najzastupljenije na nasem trzistu.
Moj savet ti je da iskoristis pretragu foruma i iskopas starije teme koje su se bavile hard diskovima.
Mada verovatno ces i ovde dobiti poneki dobar savet.
Ja bi te prvo pitao zasto kupujes hard od samo 80Gb?
Ja u poslednjih godinu dana nisam sastavio konfiguraciju bez bar 120Gb pa na gore.
E od svih tih 120Gb-nih hardova koje sam ubacio u raznorazne makine u poslednje vreme,dva Maxtora su crkla od desetak ugradjenih.
Za razliku od isto tako desetak ugradjenih WD-a i nekolikih Seagate-a koji svi jos uvek rade.
Do the math.
Evo moje licno iskustvo...
Ja ima Maxtora 40 GB koji mi radi vec 4 godine, bez i jednog
problema, pre oko godinu i nesto sam kupio i jednog Maxtora 160GB
koji takodje radi ko podmazan.
Komp mi radi 20 sati dnevno i ako imas kvalitetno napajanje nema
sta da se brines.
ako bas mora biti jedan od ova dva proizvodjaca, pogledaj garanciju... btw, pogledaj hitachi i seagate... nije da te zbunjujem, ali seagate daje 3 god. garancije... a hitaci mi se nikada nije vratio na reklamaciju
ako bas mora biti jedan od ova dva proizvodjaca, pogledaj garanciju... btw, pogledaj hitachi i seagate... nije da te zbunjujem, ali seagate daje 3 god. garancije... a hitaci mi se nikada nije vratio na reklamaciju
Maxtor definitivo u januaru ove godine su me "ubedili" da kupim WD i dobio pokvaren mada su mi zamenuli jer grancija ovaj put nije trajala do ulaznih vrata i posto me je interesovalo sta se desilo nisu naravno umeli da mi objasne sta ces profesionalci
Eto, to je prodavnica onda u koju treba da se kupuje, pod uslovom da je kupcu stalo do dužine garantnog roka. Nisam ni napisao da su sve takve (bilo bi lepo da jesu), već da ima i takvih.