• Dragi prijatelji, kreiran je nov forum "Socijalna zastita" na kome ce se pricati o svim pitanjima vezanim za ovu aktuelnu temu u drustvu

Max Payne 2

Corey

Aktivan član
Poruka
1.809
Moram da je kupim :evil: moram da je kupim :evil: Igra je KICk ass brate :evil:
__________________________________
68.gif
69.gif
gubavci.gif
smackbum.gif
smoke.gif
 

Corey

Aktivan član
Poruka
1.809
Izadji kroz ona vrata i izviri da te jedan vidi.Kada ga namamis unutrea zvakni ga po vugli i uzmi mu uzi.Onda sve ostalo zavisi od toga kako ciljas jer ce ti ostali doci.Preporucujem ti da se povuces do hodnika i odatle ih rokas.
 

rogi-mash

Zainteresovan član
Poruka
454
igra je vrh,probaj da potrazis na ovaj nacin idi na google ili yahoo i kucaj WALKTROUGH FOR MAX PAYNE 2. ili dobre stare sifre.Da biste lepu Monu Sax učinili još atraktivnijom, pokrenite igru komandom maxpayne2.exe –developerkeys. Počnite igru i pritisnite nekoliko puta ’PageUp’ ili ’PageDown’, dok se ne pojavi golišava Mona (smislite kako ćete mami da objasnite tatinu naprasnu zainteresovanost za igre). Za druge šifre koristi se –developer. Konzolu otvarate pritiskom na tildu (~), a šifre glase: clear ili clr (briše ekran konzole), coder (neuništivost, sve oružje, zdravlje, neograničena municija), god (neuništivost), mortal (poništava komandu za neuništivost), getallweapons (sve oružje), quit (izlaz iz igre), showfps (prikazuje broj sličica u sekundi animacije), showextendedfps (više podataka o brzini animacije), getberetta (bereta s 1000 metkova), getbullettime (usporeno izvođenje – bullet time), getcoltcommando (coltcommando s 1000 metkova), getdeserteagle (Desert Eagle s 1000 metkova), getdragunov (Dragunov s 1000 metkova), getgraphicsnovelpart1, getgraphicsnovelpart2, getgraphicsnovelpart3 (dopunjuje scenario), gethealth (1000 jedinica health energije), getingram (Ingram s 1000 metkova), getkalashnikov (Kalashnikov s 1000 metkova), getmolotov (Molotovljev koktel), getmp5 (MP5 s 1000 metkova), getpainkillers (1000 medicinskih paketa), getpumpshotgun (pumparica s 1000 metkova), getsawedshotgun (skraćena sačmara s 1000 metkova), getsniper (snajperska puška s 1000 metkova), getstriker (striker s 1000 metkova), jump10, jump20, jump30 (viši skok), showhud (HUD), help (dodatne komande režima debug). IGRA JE MAMA ZA SVE OSTALE AKCIONE IGRE I KEC I DVOJKA
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.