F
fuzzy
Gost
kako da ubacim sifre za max payne 2
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isti problem...Ništa samo mu skidaj ''šrafove'' koji drže kupolu gore8-)...Dosao sam do osmog djela u trecem nivou,borba sa likom u bjelom odelu.Sada je na onoj kupoli i baca dinamit odozgo,srusio je vecinu poda sa strana,sem na coskovima.I dalje bjezim u krug ali se nista ne desava,sta sada trba da uradim?
o kakvim šarafima pričate? to neki sinonim za šrafove? :|
bar meni nije bilo.
c'mon....naravno da igram video igre,to je moj zivot.zbog KANTE od kompjutera ne mogu da igram novije ali i dalje uzivam kad svratim kod nekog sa nabudzenim kompom,a igram starije igre dosta.Devojka a igra Maxu:shock:...Zar ne igrate vi one Simse ili tako nešto![]()

...ajde mogu da prebolim da igra bude sranje ali mora biti dobra muzika na creditsu ko na proslom dijelu uvijek to gledam.sjecam se kad sam jednom pocela da gledam BASEBALL BAT BOY-A i neki kreten iz Squeky Cleaning Company mi se prisunj'o...Jel' neko obratio pažnju na Baseball-bat Boya i Lords and Ladies...Radi se o ''filmovima'' koji se prikazuju na TV, u objektima u kojima se max kreće...
Ironija je odlična![]()