Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U sličnoj sam situaciji bio i kajem se što sam išao. Ne vlada opuštena atomsfera, muzika narodnjačko sranjje, usiljeno glumatanje prisnosti i lažne prenaglašene emocije.Da ne duzim, da li bi vi isli na maturu usled losih trenutaka i ne tako dobrih odnosa sa razredom kojim se isli? Pozdrav i Hvala na odgovorima
Ne bih išao. Obična žurka gde svi mislite da ćete voleti i pamtiti jedni druge do kraja života da bi vas život razbacao po svetu, a vi se ne bi setili ni prezimena jedni drugih tokom vremena.
U sličnoj sam situaciji bio i kajem se što sam išao. Ne vlada opuštena atomsfera, muzika narodnjačko sranjje, usiljeno glumatanje prisnosti i lažne prenaglašene emocije.
Ako si s nekolicinom blizak njih možeš da vidiš kad hoćeš i ovako privatno. Ne idi nikako pošto poto i ne podleži socijalnim pritiscima. Ultimativno veče ko i svako drugo.
NeDa ne duzim, da li bi vi isli na maturu usled losih trenutaka i ne tako dobrih odnosa sa razredom kojim se isli? Pozdrav i Hvala na odgovorima