Matići slepi ili možda ne?

pop80

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.392
Autorska

Kao neko ko sumnja u sve što se plasira u medijima i koji ništa ne uzima zdravo za gotovo pre par godina sam se zapitao da li su braća Matići stvarno slepi ili je sve marketinški trik.
Realno i jedan i drugi su skromnih muzičkih mogućnosti i jedino uz pomoć hendikepa su mogli da se probiju u šou biznisu.. Pažljivo posmatrajući nastupe Saše Matića uočio sam da se čovek snalazi i više nego dobro s obzirom da " ne vidi ".. primer u studiu nepogrešivo uzima čašu s vodom sa stola, ustaje i odlazi do mikrofona bez ičije pomoći itd..
Da stvar bude zanimljivija čest je gost na sportskim utakmicama i pogled mu je fokusiran na sam teren

Autorska

Kao neko ko sumnja u sve što se plasira u medijima i koji ništa ne uzima zdravo za gotovo pre par godina sam se zapitao da li su braća Matići stvarno slepi ili je sve marketinški trik.
Realno i jedan i drugi su skromnih muzičkih mogućnosti i jedino uz pomoć hendikepa su mogli da se probiju u šou biznisu.. Pažljivo posmatrajući nastupe Saše Matića uočio sam da se čovek snalazi i više nego dobro s obzirom da " ne vidi ".. primer u studiu nepogrešivo uzima čašu s vodom sa stola, ustaje i odlazi do mikrofona bez ičije pomoći itd..
Da stvar bude zanimljivija čest je gost na sportskim utakmicama i pogled mu je fokusiran na sam teren
Nije umesno.
Znam Dejana i Saleta iz srednje muzičke škole.
Nažalost jesu slepi, mislim da sam i čuo priču kako je do toga došlo ali nije za javnost.
Obojica su imali muzičko obrazovanje i odličan sluh. Ne verujem da bi se neko time zezao toliko dugo.

Nije umesno.
Znam Dejana i Saleta iz srednje muzičke škole.
Nažalost jesu slepi, mislim da sam i čuo priču kako je do toga došlo ali nije za javnost.
Obojica su imali muzičko obrazovanje i odličan sluh. Ne verujem da bi se neko time zezao toliko dugo.
izvinjavam se ako sam bio malo neumesan al eto dozvoli mi da sumnjam pošto ih ne znam
da li znaš da su Dejana Matića uhvatili kako vozi auto od Kuzmina do Rume? 40 kilometara? da li misliš da je moguće da potpuno slepa osoba vozi auto 40 kilometara i to na regionalnom putu gde ima više od 20 krivina? msm vozio sam tim putem i odlično znam o kakvom putu se radi..
po mom mišljenju jesu slepi ali ne 100 % kakvim se predstavljaju

izvinjavam se ako sam bio malo neumesan al eto dozvoli mi da sumnjam pošto ih ne znam
da li znaš da su Dejana Matića uhvatili kako vozi auto od Kuzmina do Rume? 40 kilometara? da li misliš da je moguće da potpuno slepa osoba vozi auto 40 kilometara i to na regionalnom putu gde ima više od 20 krivina?
po mom mišljenju jesu slepi ali ne 100 % kakvim se predstavljaju
Mogu samo da kažem o onome kad smo bili srednjoškolci. A tada zaista ne verujem da bi se neko igrao time.

Priznajem nisam upućen u te vožnje, iskreno drago bi mi bilo da imaju vid, pre svega da vide svoju decu.

82132_dejan-matic-1000x0_orig.jpg

Back