matice?!

viacin

Početnik
Poruka
31
Zanima me da li postoji neki sajt sa kojeg mogu da skinem neke matice?! Da li mi neko moze dati sajt sa recima Hip-Hop pesma?
P.S. Molim da ,ako je postojala slicna tema nekad ili jos uvek postoji, da ne zatvarate ovaj topic jer nemam vremena da trazim,a hitno su mi potrebni odgovori!

Imas na sajtu bravarijaumalom.com samo bih te molio da trazis pod "navrtke", jer pojam "matice" ne postoji u strucnim terminima masinstva...i da... pogresio si temu foruma... :D :lol:

Isrkeno ne slusam i ne razumem se i hip hop i te stvari pa molim da ne zameravate! terba mi podloga za jedan tekst,koliko sam cuo one se prave? ma iskreno nemam pojma,jedino sto znam je da mi je ta "stvar" hitno potrebna! pa ako neko zna......................

viacin:
Isrkeno ne slusam i ne razumem se i hip hop i te stvari pa molim da ne zameravate! terba mi podloga za jedan tekst,koliko sam cuo one se prave? ma iskreno nemam pojma,jedino sto znam je da mi je ta "stvar" hitno potrebna! pa ako neko zna......................

Zasto trositi vreme i raspolozenje na "matice" i ostalo, bolje pocni da se zanimas i interesuje za muziku, a ne za to... sta god to bilo. ;)

Back