Materijalno stanje

Koliko nebulozan treba biti da te ne zanima da li neko radi, čime se bavi i sl? (To nije isključivo stvar znatiželje, već i procene da li je taj neko zadovoljan sopstvenim poslom) Pretpostavljam da odmah pređete na razgovore o Spinozi & Dekartu, teoriji relativiteta ili bozonovoj čestici :think:
Što se tiče finansija tj plate, to pitanje nisam primetila da ljudi postavljaju ljudima u procesu upoznavanja, mada ko zna...

Koliko nebulozan treba biti da te ne zanima da li neko radi, čime se bavi i sl? (To nije isključivo stvar znatiželje, već i procene da li je taj neko zadovoljan sopstvenim poslom) Pretpostavljam da odmah pređete na razgovore o Spinozi & Dekartu, teoriji relativiteta ili bozonovoj čestici :think:
Što se tiče finansija tj plate, to pitanje nisam primetila da ljudi postavljaju ljudima u procesu upoznavanja, mada ko zna...

pa zanima me da li radi,ne bi sigurno dangubio sa nekom neradnicom lijenom...ako pričamo o ozbiljnoj vezi...
nije mi bitno šta i koliko zarađuje,jer i sam radim uglavnom usrrane poslove...kapiraš sad?

pa zanima me da li radi,ne bi sigurno dangubio sa nekom neradnicom lijenom...ako pričamo o ozbiljnoj vezi...
nije mi bitno šta i koliko zarađuje,jer i sam radim uglavnom usrrane poslove...kapiraš sad?

Ahaaam...Sada kapiram ;)
Nego, čitala sam šta narod kaže na temi, sve nešto ništa nikoga ne zanima, malo su mi lažne takve izjave...Ili ok, možda nikoga i ne zanima.

Kad upoznate potencijalnog partnera, koja je prva stvar o njemu/njoj koja vas zanima?
Jel' to mozda gde radi i koliko zaradjuje?
Mislim na nove sheme, ne mislim na one koji su se vec udali.

Mslm da bi pre svega trebalo da me zanima da li je njoj pitanje iz naslova teme nešto što joj je veoma bitno, ukoliko jeste ... :bye: I realno ne mislim ja ništa loše o osobama kojima je materijalno iznad duhovnog, ali daleko im lepa kuća :aha:

Nisi shvatio
Upravo i jeste problem sto ti imas, i sto ti ne treba od drugih. Zato te neko pita, da bi znao da li ima dovoljno i za nejga/nju, da moze da racuna na to.
shvatio sam ja šta si ti pitala, ali ti nisi šta sam ja napisao :rotf:
a da li je dovoljno to što imam, pa zavisi od prohteva druge strane

Ahaaam...Sada kapiram ;)
Nego, čitala sam šta narod kaže na temi, sve nešto ništa nikoga ne zanima, malo su mi lažne takve izjave...Ili ok, možda nikoga i ne zanima.
a zašto bi me zanimalo?
u zemlji gde je 50% omladine nezaposleno i gde rade (u većini slučajeva) samo partijci dođe i prednost lošiji posao ili nezaposlenost
bar znaš da čovek ima karakter

Mslm da bi pre svega trebalo da me zanima da li je njoj pitanje iz naslova teme nešto što joj je veoma bitno, ukoliko jeste ... :bye: I realno ne mislim ja ništa loše o osobama kojima je materijalno iznad duhovnog, ali daleko im lepa kuća :aha:
potpisujem :ok:

Poslednja izmena:

Zenama su pare bitne ,posebno ako su neke sirotice,e sad pitanje je kakvo je imovinsko stanje partnera i njihova proslost koja ume da bude dosta mucna i zabrinjavajuca sto se tice emocija i veza, ako tvoj decko/muz prelazi preko tvog "svega" ako je njegova ljubav jaca od "svega", onda se vi bas volite (posebno ti njega zbog tvog "svega").

Back