- Poruka
- 366.620
Kako vi gledate na materijalne, luksuzne stvari... koliko su vam bitne??
Da li iphone, dobar auto, skupa garderoba i nakit moze da vas usreci?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može kratkotrajnog da popravi raspoloženja, da usrećiti teško ( barem to navedeno).Kako vi gledate na materijalne, luksuzne stvari... koliko su vam bitne??
Samo putovanja. Sve drugo mi je totalni nonsens!Kako vi gledate na materijalne, luksuzne stvari... koliko su vam bitne??
"Prilika čini lopova".Kako vi gledate na materijalne, luksuzne stvari... koliko su vam bitne??
Samo putovanja. Sve drugo mi je totalni nonsens!
Dobro, jeste ali ja tu ne vidim problem?Pa da ali putovanja ipak zahtevaju društvo, raspoloženje, nekakav plan i organizaciju, to je već malo kompleksniji podvig i nije samo ono udješ u radnju i kupiš.
Veći mi je problem kad uđem u radnju, trust me.Pa da ali putovanja ipak zahtevaju društvo, raspoloženje, nekakav plan i organizaciju, to je već malo kompleksniji podvig i nije samo ono udješ u radnju i kupiš.
Pa lepo kaze da je sve drugo.....nonsensPa da ali putovanja ipak zahtevaju društvo, raspoloženje, nekakav plan i organizaciju, to je već malo kompleksniji podvig i nije samo ono udješ u radnju i kupiš.
Jesi"Prilika čini lopova".
Ako je u situaciji, svako će da ukrade. Pogotovo ako su stvarno veće pare u pitanju, ne pričam o onim likovima koji kradu 20 ili 100 € da se nadrogiraju, pričam o prilikama kada može da se uzme recimo 200 000 €.
I onda obično ide ovako: 90% ljudi bukvalno uživa u novcu, znači DA, može da usreći. Pogotovo takve ljude koji nisu imali ništa pa odjednom sve što su ikada želeli.
Onih 10% u zatvoru shvati koliko za neku "sreću" zapravo malo treba, da je na kraju krajeva zdravlje ono što je najvažnije.
P.S. Oni koji imaju bogate roditelje, to su uglavnom nezadovoljni svojim životom, njih ne znam stvarno šta bi ih usrećilo, jure i oni skup auto, Rolex sat, proputuju ceo svet i opet nisu srećni.
Znači: srećan je onaj koji se sa kradenim telefonom nakačio na komšijin wi-fi, dok je bogati komšija sa 5 kompjutera i 8 iPhone telefona nezadovoljan jer jednostavno ne zna šta znači nemati.
Jesam li promašio temu?![]()
Šta je tebi toliko smešno,...na ovoj temi o snobizmu?Pa lepo kaze da je sve drugo.....nonsens
Nista....trust me.Šta je tebi toliko smešno,...na ovoj temi o snobizmu?
Samo zdravlje,cista voda i zdrava hranaKako vi gledate na materijalne, luksuzne stvari... koliko su vam bitne??
Privilegija manjine.Samo zdravlje,cista voda i zdrava hrana
Kako vi gledate na materijalne, luksuzne stvari... koliko su vam bitne??
MožeKako vi gledate na materijalne, luksuzne stvari... koliko su vam bitne??