I
II
Gost
Sta mislite, da li je potpuno suludo studirati matematiku kod nas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cak i kad svi budu zaboravili Eshila , jer jezici umiru,svi ce se secati Arhimeda,jer matematicke ideje su univerzalne.II:Sta mislite, da li je potpuno suludo studirati matematiku kod nas?
Ja bas ne mislim da ih ima previse, naprotiv. Malo ljudi koje znam upisuje matematiku. Druga stvar je sto za njih nema posla.Kasiopeja:Mozda i nije ali ja je ne bih studirala, ima gomila matematicara already
ali ako to volis zasto da ne
II:Sta mislite, da li je potpuno suludo studirati matematiku kod nas?
Xena 977:Moj momak studira matematiku u Novom Sadu (B smer - tzv. primenjena matematika).
Ono sto je presudno je KOLIKO TI ZAISTA VOLIS MATEMATIKU I ZELIS DA JOJ SE POSVETIS?
Mislim da isto kao i za medicinu moras jako puno da radis i ucis...
Ako si spreman da zrtvujes dosta toga, upisi matematiku. Posla ima, pogotovo ako budes imao dobar prosek (iznad 9).
Xena 977:Koji je dobar smer???????
Zavisi... Na istom fakultetu se taj stepen menja... Mislim da je novosadski FTN dobar izbor, mada je i PMF na zavidnom nivou...
nije svejedno!:Nesto nisam primetila da su se oko mene bas toliko otimali.Mada, pocela sam da radim jos kao apsolvent. Skola uvek ostaje kao sigurna mogucnost, bar za pocetak. Matematicara uvek ima manje nego sto je potrebno. Nego, taj moj "pocetak" traje vec 4 godine.
Ko udje u skolu, tesko iz nje izlazi. Salu na stranu, sve zavisi od toga u kom mestu planiras da se zaposlis. Konkretno za Beograd, lepa je perspektiva i van prosvete. Ovde, zavisi koliko jake veze imas. Velika su konkurencija ljudi sa FON-a i ETF-a. A nije ni cudo, vise prakse - manje teoretisanja na papiru. Ne znam kakva je situacija u Novom Sadu. Ali, ako bih ponovo upsivala, mislim da bih izabrala isto bez obzira na sve. Bitno je da volis to sto ucis i radis, sve dodje na svoje mesto.