Мастурбација или Нофап?

Čovek je zapravo jedan od realnijih sa stavovima.
Није довољно бити реалан. Замисли на шта би личио форум када би се сви понашали као он. Свако ко себе сматра паметним по неком питању, небитно да ли заиста јесте, би могао да дође и да говори другима да се рокну. јер се не слажу с њим.

Није довољно бити реалан. Замисли на шта би личио форум када би се сви понашали као он. Свако ко себе сматра паметним по неком питању, небитно да ли заиста јесте, би могао да дође и да говори другима да се рокну. јер се не слажу с њим.

Covek je realan sa stavovima, to je jedino bitno.

Кад будем имао времена, отворићу тему на психологији, па ћемо тамо моћи да наставимо.

Nema potrebe. Pristalica sam stava da je sustina vaznija od forme i da ako on pise cinjenice, moze to tebi da bude uvredljivo po sto puta, to je tvoj problem, a ne njegov.

Evo i za ovo sto sam ja rekao se javilo par njih sa “ti ces da nam kazes, sta ti mislis da si ti”… ne mislim nista, napisao sam svoje misljenje, bez da sam bilo koga imenovao, tagovao ili poslao dvosmislenu poruku. To sto se to nekome mozda ne dopada, nije moj problem… imas daljinski, miko, menjaj kanal.

Nema potrebe. Pristalica sam stava da je sustina vaznija od forme i da ako on pise cinjenice, moze to tebi da bude uvredljivo po sto puta, to je tvoj problem, a ne njegov.
Дискусија ће бити отворена свима. Ако ти нећеш да учествујеш, не мораш. Просто се ради о интересантној теми на којој има доста да се каже. Лично сматрам интересантним феноменом то што добар број људи не може да схвати да водећи принцип приликом изражавања треба да буде рационалност ( тј. какве последице има тај говор на окружење ) а не истинитост ( тј. колико је исинит исти. ) Кад се ствари гледају из тог угла, онда постаје јасно зашто је форма изузетно битна и никако нешто што је тривијално, небитно и занемарљиво. Штавише, неистина презентована у доброј форми може бити далеко продуктивнија од истине презентоване у лошој.

Back