Шта радити друго када си сам него мастурбирати. Боље да мастурбирам него да трпим напаљеност, што више то радим то ме мање привлаче девојке које виђам на улици, није да ме не привлаче али лакше их искулирам него када не бих др*као, а то је у мом случају добро, бар за нијансу умањујем те фрустрације. Превише је ионако разних трпљења у животу. То је нешто ретко што је опуштајуће а истовремено није нездраво, за разлику од алкохола, лекова и слично, то смањује и ризик од рака простате. Нека то смањује и тестостерон, од њега нема вајде ако никад нећеш смувати девојку, превише тестостерона те само те чини нервознијим, агресивнијим, незадовољнијим, то чак можда и скраћује животни век. Мастурбација не може да замени додир са девојком али боље и то него ништа. Како се другачије задовољавати на том плану ако немаш девојку?
Сећам се за 1. мај, док су сви ишли негде ја нигде нисам ишао и ни са ким се нисам видео, али сам зато тај дан три пута то радио, али углавном то радим једном дневно, понекад и двапут.