bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 13.060
daj linkIma slika na temi , pa proceni. Onda se javi da ti repliciram.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj linkIma slika na temi , pa proceni. Onda se javi da ti repliciram.
dvocifren je broj, svi su muškarci i svi su odavno za otkazkolko ih imas>![]()
o, pa ti su problemu vecem negoli jadvocifren je broj, svi su muškarci i svi su odavno za otkaz![]()
Bezdušni čoeče.![]()
ma dobar sam.ja, ali je tome došao krajOsvestice nekad to u sebi, bice kasno, bojim se![]()
sta ti je bre?ma dobar sam.ja, ali je tome došao kraj![]()
pišem o mojim.zapolenim na poslu. Ozbiljno su u..prekršajusta ti je bre?
Mlad lep momak...
ne obicno, nego obaveznopišem o mojim.zapolenim na poslu. Ozbiljno su u..prekršaju
A odgovor na temu- ne petlja se sa koleginica na poslu, i rto ne bih nikom preporučio. To obično cela fabrika sazna![]()
Neda li se vaze forumske kolege?
Samo to i mastamИ колико често ?
Ima i ona opcija da ih zaboli ćoše što su svi saznali.To obično cela fabrika sazna![]()
simpaMaštam o komšinici, liči mi na Šakiru. A nismo na istoj adresi, stanuje u drugoj zgradi.
Van posla ima jos 4 milijarde zena, pa stoga nije nuzno da se kacimo na koleginicu.И колико често ?
Samo najveci zagorelnici,spopadaju kolege i koleginice
Добро бре није тема о качењу и спопадању него о маштању, а машта може свашта и не претвара се нужно у реалностVan posla ima jos 4 milijarde zena, pa stoga nije nuzno da se kacimo na koleginicu.
mastalo se u osnovnoj skoli.Добро бре није тема о качењу и спопадању него о маштању, а машта може свашта и не претвара се нужно у реалност
Ма неће ни један ни други него неки трећи. Што неко рече само очајници буду са онима са којима раде у истој просторији или објекту.....они мало сталоженији, паметнији бирају неког ко је изван свих кругова. А машта је нешто друго...Будимо реални, жена више времена проводи са колегом него са мужем. Заједно на посао и са посла, у кантини доручак, радно место, па још какве кафице.. А са мужем се мимоиђе у сменама... И ко ће пре секс имати и са ким све вам јасно. )
Ма неће ни један ни други него неки трећи. Што неко рече само очајници буду са онима са којима раде у истој просторији или објекту.....они мало сталоженији, паметнији бирају неког ко је изван свих кругова. А машта је нешто друго...