Maštajte ljudi

dovela bi slayer-a, panteru, savatage, madonnu, lambchop, miles davis-a, janis joplin, betovena, napoleona, slobodana selenica, milosa crnjanskog, death, canibal corpse,slobodana milosevica(pa da napravimo sutku), isidoru sekulic, andy worhole-a, u-dju-a, mister bina, dovela bih kenija (koji ovog puta ne bi umro), sve iz south parka i shreka i na kraju NARAVNO ...TAT ATATA----- SEBE!! :evil: :x :evil: :twisted: :oops: :lol:

E, pa ovako:
Jimi Hendrixa,Doors, Jefferson Airplane, Jethro Tull, Bob Dylan-a, Ramones, Neil Young-a, Procol Harum, Tom Waits-a, Pink Floyd, EKV, B.B.Kinga, John Lee Hookera, Pearl Jam, Bob Marleya, Led Zeppelin, Charlie Parkera, Miles Davisa, Allman brothers band, AC/DC, Cream...
ali i ovo bi bilo dovoljno.

Alan Ford:
E, pa ovako:
Jimi Hendrixa,Doors, Jefferson Airplane, Jethro Tull, Bob Dylan-a, Ramones, Neil Young-a, Procol Harum, Tom Waits-a, Pink Floyd, EKV, B.B.Kinga, John Lee Hookera, Pearl Jam, Bob Marleya, Led Zeppelin, Charlie Parkera, Miles Davisa, Allman brothers band, AC/DC, Cream...

da obavezno hendriksa ,morisona ,marleya,kurta i ostale mrtvace bi trebalo dovesti na sledeci exit:)))

ej alana zar nisi razmisljao koliko si debilan:)))
kad bi tvoje grupe dosle exiti bi morao menjati ime u exit zivih mrtvaca:)

ma masta ti je malo zesca sta da ti pricam:)

Anonymous:
Alan Ford:
E, pa ovako:

da obavezno hendriksa ,morisona ,marleya,kurta i ostale mrtvace bi trebalo dovesti na sledeci exit:)))

ej alana zar nisi razmisljao koliko si debilan:)))
kad bi tvoje grupe dosle exiti bi morao menjati ime u exit zivih mrtvaca:)

ma masta ti je malo zesca sta da ti pricam:)

Ma najbolje je nista da mi ne pricas, sve mi je jasno.

A,da zaboravio sam specijalno za tebe pozvao bih Shabana i Cecu.

P.S. Ti bi bila specijalna gosca, ne brini!!!

Back