Mašta o sreći

vkDSX.gif

.............

Savrseno oslikano ,bas kao i svaka tvoja...
Neke stvari kao da su pravljene da traju vecno,Maratonci su jedna od tih stvari,film za sva vremena i sve generacije,ne znam koliko puta sam ga gledala,jos uvek negde imam kasetu na kojoj ga moje dete recituje napamet,od pocetka do kraja...

Postao si pravi majstor,dragi Tigre,u oslikavanju,mada mi nedostajes u onim starim blogovima koji su imali stotine komentara...One zivotne price koje se citaju u jednom dahu,a iza kojih mi postavimo gomilu dvosmislenih komentara,pa pocne sala,smeh i lepo druzenje....Moram iskopati neki tvoj stari tekst,da se podsetimo lepote...i kada je ovaj blog ziveo svoje slavne dane...:heart::cmok:

DUNJA W;bt135598:
Postao si pravi majstor,dragi Tigre,u oslikavanju,mada mi nedostajes u onim starim blogovima koji su imali stotine komentara...One zivotne price koje se citaju u jednom dahu,a iza kojih mi postavimo gomilu dvosmislenih komentara,pa pocne sala,smeh i lepo druzenje....Moram iskopati neki tvoj stari tekst,da se podsetimo lepote...i kada je ovaj blog ziveo svoje slavne dane...:heart::cmok:

Draga moja Dunjice,promenilo se sve na ovom blogu,ljudi nude slicice zivotinjskog carstva,nestalo je vise interesovanja za blogovanjem..ja pisem i dalje ali nemam volje da to okacim ovde

Sibirski, dragi naš dečače...ne pišeš više samo oslikavaš...jeste to lepota tvojeg oka i duše
no komentari čine draž i pogon za neko lepše danas...mnogo je poezije svuda, kao da zabijamo glavu na taj način, u pesak...nekako linijom manjeg otpora sve...nema "žive" reči...
Šta se to promenilo u nama?
Većina je utihnula...izdvojila se...da ne kažem ...otudjila :(

I ja redje dodjem...volim kada vidim na svojem profilu da ima pozdrava....uzvratim svim srcem...da li je to neki zamor...ili samo naš egoizam u pitanju?

2953259473_1_3.gif

Tol;bt135654:
Sibirski, dragi naš dečače...ne pišeš više samo oslikavaš...jeste to lepota tvojeg oka i duše
no komentari čine draž i pogon za neko lepše danas...mnogo je poezije svuda, kao da zabijamo glavu na taj način, u pesak...nekako linijom manjeg otpora sve...nema "žive" reči...
Šta se to promenilo u nama?
Većina je utihnula...izdvojila se...da ne kažem ...otudjila :(

I ja redje dodjem...volim kada vidim na svojem profilu da ima pozdrava....uzvratim svim srcem...da li je to neki zamor...ili samo naš egoizam u pitanju?

2953259473_1_3.gif

Niko vise ne komentarise,cemu pianje...i ono malo sto pise izdvojeni po grupama pa hvale jedni druge

6.jpg

Niko vise ne komentarise,cemu pianje...i ono malo sto pise izdvojeni po grupama pa hvale jedni druge

a, možda na taj način hrabre jedni druge da traju...i istraju u nameri da premoste svoje tuge i nesreće ?
Blogeri su veoma mudri i lepotom ispolirani ljudi...čitam po forumima...ljudi se samo glodju..traže krv za minimum nepostojeće greške...sude drugima za vlastite propuste....da li je život u reali toliko devalvirao, da virtuelni daje šansu svima da budu onakvi kako iluzija nalaže?
Negde pročitah da će fejs postati institucija za novi način života...brisanje instant žudnje i sexa na jedan kres i vraćanje na prag ljubavi i suštinu emocija u dvoje..Fejs kao posrednik za javno eksponiranje svega pa i intime...
Internet zavera protiv reale...

Back