.............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mari47;bt135491:Sibirski,ovo što ti stvoriš ovde na blogovima...već je umetnost!
Znam da znaš, ali imala sam potrebu da to kažem.![]()
zeljena;bt135522:Savrseno oslikano ,bas kao i svaka tvoja...
Neke stvari kao da su pravljene da traju vecno,Maratonci su jedna od tih stvari,film za sva vremena i sve generacije,ne znam koliko puta sam ga gledala,jos uvek negde imam kasetu na kojoj ga moje dete recituje napamet,od pocetka do kraja...
mari47;bt135491:Sibirski,ovo što ti stvoriš ovde na blogovima...već je umetnost!
Znam da znaš, ali imala sam potrebu da to kažem.![]()
miwka;bt135530:Složio bih se sa izjavom ...naše Mari.Poštovanje majstore...![]()
zeljena;bt135543:Meni zapade ovde ukusan Pantelija...pa bih molila jos neki klip,da vidim sta ce sad da mi zapadne![]()
zeljena;bt135585:Idemo dalje...posto ga ja odgledah opetpa bih te zamolila za sledeci klip
DUNJA W;bt135598:Postao si pravi majstor,dragi Tigre,u oslikavanju,mada mi nedostajes u onim starim blogovima koji su imali stotine komentara...One zivotne price koje se citaju u jednom dahu,a iza kojih mi postavimo gomilu dvosmislenih komentara,pa pocne sala,smeh i lepo druzenje....Moram iskopati neki tvoj stari tekst,da se podsetimo lepote...i kada je ovaj blog ziveo svoje slavne dane...![]()
zeljena;bt135650:Ja moram videti kraj filma,kolko odmah,ako je to moguce.
Tol;bt135654:Sibirski, dragi naš dečače...ne pišeš više samo oslikavaš...jeste to lepota tvojeg oka i duše
no komentari čine draž i pogon za neko lepše danas...mnogo je poezije svuda, kao da zabijamo glavu na taj način, u pesak...nekako linijom manjeg otpora sve...nema "žive" reči...
Šta se to promenilo u nama?
Većina je utihnula...izdvojila se...da ne kažem ...otudjila
I ja redje dodjem...volim kada vidim na svojem profilu da ima pozdrava....uzvratim svim srcem...da li je to neki zamor...ili samo naš egoizam u pitanju?
![]()
Niko vise ne komentarise,cemu pianje...i ono malo sto pise izdvojeni po grupama pa hvale jedni druge