lapsi
Poznat
- Poruka
- 7.977
Upisaću ga o svom trošku na kurs u Ćacilendu.Uvaženi kolega forumaš kada se bude vratio iz banovine da nauči da je Sarajevo grad zapravo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upisaću ga o svom trošku na kurs u Ćacilendu.Uvaženi kolega forumaš kada se bude vratio iz banovine da nauči da je Sarajevo grad zapravo.
I da bi se, eventualno, ime moglo pisati i velikim početnim slovom.Uvaženi kolega forumaš kada se bude vratio iz banovine da nauči da je Sarajevo grad zapravo.
Jeste, sve sto si ispisao je onako na prvu loptu pametno ali zaboravljas krucijalnu cinjenicu da je drzavno obrazovanje neproduktivna grana drustvene delatnosti bar u nekom kracem periodu, periodu od pocetka ulaganja u jednu generaciju pa do zavrsetka njenog skolovanja. Drzavno obrazovanje je na budzetu, neposredno generise malo novca koji udje iz EU fondova i od privrednika u Srbiji koji ipak treba da vise izdvoje za strane strucnjake nego za "ugledne" profesore srpskih univerziteta prilikom resavanja nekog problema. Na duzi period obrazovanje stvara generacije obrazovanih koji stvaraju celokupan drustveni proizvod drzave. No, posto je obrazovanje u Srbiji vec decenijama NAJGORA drustvena kategorija ( sem skart ljudi koji rade u tom sistemu i stalnih visemesecnih strajkova i obustava rada sam sistem obrazovanja je beznadezno zastareo i los je) Srbija se nalazi tu gde se nalazi i nalazice se i u dalekoj buducnosti na mestu na kom je. Sa tim da zbog sadasnjeg stanja, gubitka godine a pogotovo znanja koje nece steci nove generacije, taj polozaj Srbije ce biti ugrozen od strane jedne Albanije, Makedonije i BiH u nekoj skorijoj buducnosti.Па ту постоји проблем.
СНС мафијаши воле паре.
Али, не знају да их направе. Знају само да их украду, или са фантомком на глави, или преко буџета.
У оба случаја, неко треба те паре да направи, да би они могли да узму рекет, или пуне буџет.
Проблем је што се то како направити новац, не учи на Академији младих лидера.
И, онда, кад стасају они који неке паре знају да направе (или су већ стасали, и опстали, као неки Мишковићи, Костићи, зовемо их тајкуни) они неће да раде за ништа...већ траже свој део.
Реља Огњеновић зна како да краде из ПИО, али не зна да пуни ПИО...а кад не зна како да га пуни, онда зна да му је време ограничено...
Тако, ту постоји озбиљан рад у управљању државом.
I da bi se, eventualno, ime moglo pisati i velikim početnim slovom.
ajd ne njajkeШта се бринеш? Кад схвате да су погрешили, учланиће се масовно у СНС (или Покрет), и решити проблем и дипломе и посла...![]()
Svi za dzabe. Troskovi za ovu godinu prelaze u sledeću godinu. Svima zagarantovane 6ice iz svih predmeta. Za vise mora nesto malo da znaju.Sta mislite koji % ce uopste upisati sledecu godinu? Veliki broj muskih studenata se vec preorijentisao na fizicke poslove i verovatno ce ostati na tome.
Kako ce i kada biti organizovani prijemni i koliko ce biti zainteresovanih brucosa?
Kako razmislja mali Perica...Превише је факултетски образованих.У СФРЈ било је само 6 % факултетски образованих, радила је индустрија и привреда, и опет је било незапослених са факултетом .Сада има преко 16 % са завршеним факултетом, а много је мање радних места у индустрији и привреди него у социјализму, остао је јавни сектор и још неколико делатности које траже раднике са факултетом.Зато и морају да одлазе из Србије, јер наше тржиште рада не може да апсорбује 2 и по пута више високообразованих него у социјализму,
Треба број студената прилагодити нашим потребама а не потребама Немачке и других развијених капиталистичких земаља.Ако се то не уради, за 10-так година имаћемо факултетски образовану сиротињу која ће радити за цркавицу, и врло богате занатлије и мајсторе, који нису студирали али знају да раде свој посао.
Превише је факултетски образованих.У СФРЈ било је само 6 % факултетски образованих, радила је индустрија и привреда, и опет је било незапослених са факултетом .Сада има преко 16 % са завршеним факултетом, а много је мање радних места у индустрији и привреди него у социјализму, остао је јавни сектор и још неколико делатности које траже раднике са факултетом.Зато и морају да одлазе из Србије, јер наше тржиште рада не може да апсорбује 2 и по пута више високообразованих него у социјализму
Doktorira dete za sedam danaUpisaću ga o svom trošku na kurs u Ćacilendu.![]()
Vidjela sam ja da je on kapacitet.Doktorira dete za sedam dana
Upravo je tvoj SPS dozvolio otvaranje prvih privatnih univerziteta a zatim sredio sa Tadićem da se izjednače diplome privatnih i državnih univerziteta, što je dovelo do masovne produkcije diploma. Naravno, uradili su to za potrebe svog partijskog članstva. Svi ti srednjoškolci po državnoj upravi su nekako morali da se zakite nekim diplomama.Превише је факултетски образованих.У СФРЈ било је само 6 % факултетски образованих, радила је индустрија и привреда, и опет је било незапослених са факултетом .Сада има преко 16 % са завршеним факултетом, а много је мање радних места у индустрији и привреди него у социјализму, остао је јавни сектор и још неколико делатности које траже раднике са факултетом.Зато и морају да одлазе из Србије, јер наше тржиште рада не може да апсорбује 2 и по пута више високообразованих него у социјализму,
Треба број студената прилагодити нашим потребама а не потребама Немачке и других развијених капиталистичких земаља.Ако се то не уради, за 10-так година имаћемо факултетски образовану сиротињу која ће радити за цркавицу, и врло богате занатлије и мајсторе, који нису студирали али знају да раде свој посао.
Сви ћемо да упишемо факултете, па ћемо од октобра сви моћи да учествујемо на пленумима.
Примано по 1500 људи за бруцоше и то на државним факултетима. Мало ли је ? Све ради 'мира" у Србији. И то деведесетих.Upravo je tvoj SPS dozvolio otvaranje prvih privatnih univerziteta a zatim sredio sa Tadićem da se izjednače diplome privatnih i državnih univerziteta, što je dovelo do masovne produkcije diploma. Naravno, uradili su to za potrebe svog partijskog članstva. Svi ti srednjoškolci po državnoj upravi su nekako morali da se zakite nekim diplomama.
Nece gimnazije kad nista ne vredi, pitaj one iz tehnickih hoce li.Jedan broj maturanata neće uzeti diplome srednje škole.
Isto im dodje. Zavrsi ili ne zavrsi fakultet nema posla.Sta mislite koji % ce uopste upisati sledecu godinu? Veliki broj muskih studenata se vec preorijentisao na fizicke poslove i verovatno ce ostati na tome.
Kako ce i kada biti organizovani prijemni i koliko ce biti zainteresovanih brucosa?
Ostace samo Vucic i nepismeni Chaci.Mene zanima kako ce ovi sto trebali ove godine da diplomiraju.
Borba snaći ćemo se nekako jedna godina ajde malo se zezali sad već sve ozbiljnije i ozbiljnije...
Šta reći...
Pa dobro je l im Vucic i nepismeni caci brane da studiraju, ili dekani i nepismeni blokaderi?Ostace samo Vucic i nepismeni Chaci.
Studenti mogu da nastave skolovanje napolje.
Egzodus se nastavlja do nestanka Srbije.
Ostace samo Vucic i nepismeni Chaci.
Studenti mogu da nastave skolovanje napolje.
Egzodus se nastavlja do nestanka Srbije.
????????????????????ostaće ostaće ove siledžije ce biti rešene do septembra.
Fakulteti su karta za ulaz u svet.jedan moj student je diplomirao prošle godine na vreme i već je svoj čovek radi etc ne zavisi ni od tate ni od mame ni od dečka.drugi eto izgubio godinu malo se igrala ali završiće za godinu dve hvala Bogu...
Ovi nasilnici neće još dugo da vilene![]()
?????????????????????
????????????????????
Na koju budalaštinu misliš??
Ja sam otac sta mislis da li mi vise stalo do moje dece i da imaju pravilan put ili do ove budalastine![]()
Koji pravilan put i koje Budalastine??
Ja sam otac sta mislis da li mi vise stalo do moje dece i da imaju pravilan put ili do ove budalastine![]()