Масовно напуштање факултета у октобру?

Sta mislite koji % ce uopste upisati sledecu godinu? Veliki broj muskih studenata se vec preorijentisao na fizicke poslove i verovatno ce ostati na tome.

Kako ce i kada biti organizovani prijemni i koliko ce biti zainteresovanih brucosa?

Е па кошта Милино устоличење,
нека им је част да такву једну менструацију поставе на трон.

Sta mislite koji % ce uopste upisati sledecu godinu? Veliki broj muskih studenata se vec preorijentisao na fizicke poslove i verovatno ce ostati na tome.

Kako ce i kada biti organizovani prijemni i koliko ce biti zainteresovanih brucosa?
Nije mi jasno, kako to da uopšte ima neko da prati tvoje nebuloze.
Jesi li svestan koliko degradirate ovaj forum ?

Одлично питање за академску заједницу, распалу државу и угледно судство у Србаља.

I opet, sta ce SNS Srbiji fakulteti?

Zasto bi neko uopste hteo da zavrsi fakultet u SNS Srbiji, da bi mu posle toga naredjivao neki SNS mafijas, koja je uopste korist od toga? :dontunderstand:

Па ту постоји проблем.

СНС мафијаши воле паре.

Али, не знају да их направе. Знају само да их украду, или са фантомком на глави, или преко буџета.

У оба случаја, неко треба те паре да направи, да би они могли да узму рекет, или пуне буџет.

Проблем је што се то како направити новац, не учи на Академији младих лидера.

И, онда, кад стасају они који неке паре знају да направе (или су већ стасали, и опстали, као неки Мишковићи, Костићи, зовемо их тајкуни) они неће да раде за ништа...већ траже свој део.

Реља Огњеновић зна како да краде из ПИО, али не зна да пуни ПИО...а кад не зна како да га пуни, онда зна да му је време ограничено...

Тако, ту постоји озбиљан рад у управљању државом.

Jedan broj maturanata neće uzeti diplome srednje škole.
Određeni broj njih već je podneo dokumente (može i bez svedočanstva iz četvrte godine) privatnim fakultetima.
Veliki broj njih planira da upiše u Sloveniji, Rumuniji, u Beču, a ima nekih koji idu u Švedsku.
Ovo su najsvežije informacije dobijene pomoću neformalne ankete, a u vezi sa prijemnim za upis na fakultet.

Mene zanima kako ce ovi sto trebali ove godine da diplomiraju.
Borba snaći ćemo se nekako jedna godina ajde malo se zezali sad već sve ozbiljnije i ozbiljnije...
Šta reći...

Jedan broj maturanata neće uzeti diplome srednje škole.
Određeni broj njih već je podneo dokumente (može i bez svedočanstva iz četvrte godine) privatnim fakultetima.
Veliki broj njih planira da upiše u Sloveniji, Rumuniji, u Beču, a ima nekih koji idu u Švedsku.
Ovo su najsvežije informacije dobijene pomoću neformalne ankete, a u vezi sa prijemnim za upis na fakultet.
Važno je da nam Vučić ostane :mrgreen:

znaci das ti poceo da heklas i vezes :hahaha:
Ko zna dobro da koristi masinu za pletenje, jednostavna, 600e, ali se isplati kao luda....nije sa pogonom nego manuelna, biras preklapanjem polugica da li ce da bude klot ili frket...ali dzemperi su stvarno kvalitetni , meni bilo neprijatno koliko sam zahtevao od zene , hocu ovo da budu romboidi, dovde da budu klot odavde frket, ona sve razume sta hocu , hocu ovde prelaz, hovu ovde pri dnu cvrsto pletenje da bude, a ovde mekko , hocu strukirano , hocu ramena siroka, hocu rukavi malo uzi ...i za jedan dan ili dva, 10e moj materijal..
Ja pao na dupe kad sam video gotov dzemper...hteo jos 5 da mi napravi , nedadose dusmani iz familije kazu nema da se kupi vunica moze samo jos jedan, a ja hocu da idem po gradu da kupim za pare , necu dz, nista...ali kazu mali grad, svi se znaju , ne mozes da kupis jer je to samar za porodicu , a sto nece da ti daju , a nece da ti daju jer je veliki trosak ako hoces 5...znaci ni tamo ni ovamo , ebem ti porodicu kad je sve ucena..

Hteo sam cak i carape da mi isplete tom masinom, ali ne vunene debele nego tanke, sportske ali od tanke vilerove vune...ona se snebiva kaze 3e par, posto se to za 1h zavrsi , ma kakva sara, a za 10 min ako nema sare...ja kazem 10 e dva para...svi misle ja lud...a meni dzemper jos uvek nepoderan, a sta sam mu radio to je ludilo ...em topao em zakacis na ekser i samo vratis malo nije mekano pleten...

Nego ljudi umiru , ko zna da li je ziva jos uvek ta zena...Znao sam i krojaca, Engleska odela kao da sije...a zivi u nekom selu , zadnje selo iza nema nista....put zavrsava kod njegove kuce....ali znao znanje...sve to on iscrta kredom, i vise nego sto ostali crtaju , ali nije obicna kreda...ali kad zavrsi , nema seljackog previjanja odela...nego lepo pada, lepo prati telo , punoca, tezina..

Poslednja izmena:
Mene zanima kako ce ovi sto trebali ove godine da diplomiraju.
Borba snaći ćemo se nekako jedna godina ajde malo se zezali sad već sve ozbiljnije i ozbiljnije...
Šta reći...

Pa nista, pozvati gospodu na vlasti na odgovornost.

Kako se pise u poslednje vreme, ispada da, eto, deca se zezala malo, muvkala po ulicama, pogubila godinu pa se tata na vlasti malo naljutio i naredio im da budu dobri da im ne ukine dzeparac.

Ti ljudi, mahom punoletni, su bili na ulicama jer je neko pobio silan narod bez mrve odgovornosti.

Kada preuzmu odgovornost za ljude koje su poslali na onaj svet, protesti ce stati.
Na njima je da preuzmu odgovornost!

I da...na njima je da shvate da vlast vise ne mogu da budu i na njima je da shvate da su krivi sto ova deca gube godinu.
Nisu krivi studenti.
Krivi su oni koji drze studente kao taoce cvrsto blokirajuci drzavu jer ne daju vlast.

Превише је факултетски образованих.У СФРЈ било је само 6 % факултетски образованих, радила је индустрија и привреда, и опет је било незапослених са факултетом .Сада има преко 16 % са завршеним факултетом, а много је мање радних места у индустрији и привреди него у социјализму, остао је јавни сектор и још неколико делатности које траже раднике са факултетом.Зато и морају да одлазе из Србије, јер наше тржиште рада не може да апсорбује 2 и по пута више високообразованих него у социјализму,

Треба број студената прилагодити нашим потребама а не потребама Немачке и других развијених капиталистичких земаља.Ако се то не уради, за 10-так година имаћемо факултетски образовану сиротињу која ће радити за цркавицу, и врло богате занатлије и мајсторе, који нису студирали али знају да раде свој посао.

Превише је факултетски образованих.У СФРЈ било је само 6 % факултетски образованих, радила је индустрија и привреда, и опет је било незапослених са факултетом .Сада има преко 16 % са завршеним факултетом, а много је мање радних места у индустрији и привреди него у социјализму, остао је јавни сектор и још неколико делатности које траже раднике са факултетом.Зато и морају да одлазе из Србије, јер наше тржиште рада не може да апсорбује 2 и по пута више високообразованих него у социјализму,

Треба број студената прилагодити нашим потребама а не потребама Немачке и других развијених капиталистичких земаља.Ако се то не уради, за 10-так година имаћемо факултетски образовану сиротињу која ће радити за цркавицу, и врло богате занатлије и мајсторе, који нису студирали али знају да раде свој посао.
:think:znači Žuti su bili budale što su za 1000 najboljih studenata Srbije, davali po 10.000 eura, godišnje za studiranje u inostrastvu (uz obavezu da određeni broj godina odrade u svojoj otadžbini)
tako misliš ?

Back