Masovni ubica iz Dubone i Malog Orašja nije bio sam

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
346.215
Stefan Stefanović, advokat porodica žrtava iz Dubone i Malog Orašja, otkrio je da su u avgustu prošle godine dostavljeni novi dokazi protiv masovnog ubice Uroša Blažića.
– Mi smo nove dokaze dostavili još u avgustu, ali oni još nisu ušli u proceduru otkrivanja toga šta se zaista desilo – rekao je advokat Stefanović gostujući u emisiji “Uranak” na televiziji K1.

– Očekujemo da će drugi novi dokazi biti predloženi na pripremnom ročištu. Dostavili smo i snimak na kojem se vidi još jedno lice sa Urošem Blažićem, koje je možda saučesnik, a možda i nije. Mi i dalje nemamo informaciju, iako smo snimak dostavili u avgustu i policija ga je uzela u razmatranje, ne znamo ko je ta osoba na snimku, niti nam je rečeno. Sada vršimo pritisak da se to otkrije uz pomoć medija. Predložili smo i predložićemo na glavnom pretresu da se prikaže taj snimak koji smo dostavili još u avgustu. Ta osoba se vidi u objektu koji je imao kameru. To je bilo oko deset časova, pola sata pred masakr, i drugi svedoci su potvrdili prisustvo te osobe. Mi ne znamo o kome je reč i zašto je ta osoba bila sa Urošem, nadam se da ćemo dobiti odgovor tokom postupka – dodao je advokat Stefanović...link
 

Back
Top