Masovni skup u Moskvi protekao pod sloganom: "Dalje ruke od Kurilskih ostrva!"

]U Moskvi demonstriraju ljudi za Kurile koji nikada u zivotu nisu sreli nekoga sa Kurila...
[/B]
Interesantno bi bilo pitati te Ruse koji tamo zive, da li bi hteli da zive u Japanu ili da ostanu u Rusiji.

Ruskom oligarhatu ta ostrva nista ne znace ( nema nafte, gasa a Boga mi ni zlata ), niti zele niti umeju da razvijaju ekonomiju na tim ostrvima.

Da puste taj narod da se sami izjasne bi mozda bilo najpametnije. Sta ce Rusiji ti Kurili?

A sta ti o tome znas?

A sta se to nas ovde u Srbiji "smatra"? Mi i ne znamo gde su ta ostrva niti bilo kakve veze imamo sa njima.
Nemaju doduse ni ovi iz Moskve, ali ajde , zauzeli su, njihovo je, nase nije. Neka se yebavaju sa Japancima
i sledecih 1000 godina, s nama to nema veze.

Ako ove sisice ne napišu apelaciju idem na ta Kurilska ostrva da branim jadni ruski narod od divljih japanskih hordi. :-D

A sta se to nas ovde u Srbiji "smatra"? Mi i ne znamo gde su ta ostrva niti bilo kakve veze imamo sa njima.
Nemaju doduse ni ovi iz Moskve, ali ajde , zauzeli su, njihovo je, nase nije. Neka se yebavaju sa Japancima
i sledecih 1000 godina, s nama to nema veze.

Тамо су где су увек била.
Него, ти провери да ти је черга још где си је оставила.

Иначе, карта (chart) ти је наутички термин.
Видиш ја као морепловац и то знам и још нисам видео подводне черге нити амфибијске угрожене мањине.

Back