Masovni pomor životinja na Paliću

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
71.429
Prema saopštenju Stranke slobode i pravde (SSP), Palićki zoološki vrt pretrpeo je ogroman masovni pomor životinja u protekloj godini — uginuli su dva tigra, dva leoparda, dva medveda, zebra, nojevi, gotovo svi kenguri, bizoni, alpake, pa čak i patuljasti krokodil i mnoge druge vrste. SSP oštro optužuje upravu zoo vrta, uključujući direktorku, njenog zamjenika i veterinara, za sistemski nemar i neodgovornost, tražeći hitnu smenu odgovornih i nezavisnu istragu. Ovaj šokantan podatak otvara ozbiljna pitanja o uslovima u zoološkom vrtu, transparentnosti vlasti i odgovornosti nadležnih.
Dakle uginule su maltene sve životinje posle 76 godina postojanja Zoo vrta Palic.

Verovatno je opet gnusna privatizacija iza svega. Nemam reči za ovoliki nemar i propust.

https://n1info.rs/vesti/ssp-palic-mrtve-zivotinje-pomor/

Prema saopštenju Stranke slobode i pravde (SSP), Palićki zoološki vrt pretrpeo je ogroman masovni pomor životinja u protekloj godini — uginuli su dva tigra, dva leoparda, dva medveda, zebra, nojevi, gotovo svi kenguri, bizoni, alpake, pa čak i patuljasti krokodil i mnoge druge vrste. SSP oštro optužuje upravu zoo vrta, uključujući direktorku, njenog zamjenika i veterinara, za sistemski nemar i neodgovornost, tražeći hitnu smenu odgovornih i nezavisnu istragu. Ovaj šokantan podatak otvara ozbiljna pitanja o uslovima u zoološkom vrtu, transparentnosti vlasti i odgovornosti nadležnih.
Dakle uginule su maltene sve životinje posle 76 godina postojanja Zoo vrta Palic.

Verovatno je opet gnusna privatizacija iza svega. Nemam reči za ovoliki nemar i propust.

https://n1info.rs/vesti/ssp-palic-mrtve-zivotinje-pomor/
Ko je ustvari vlasnik toga? Ja sam uvek mislio da je to privatno ... ili grešim?

Читао сам данас саопштење зоо врта и кажу да је све измишљено.. Не знам, летос сам са сином био и било је све супер, животиње лепе и ухрањене.
Ja sam bila sada u oktobru ili novembru. Nije bilo zivotinja nekih. Mislila sam da je zbog vremena.
Ja bih prva najvise volela da je izmisljotina posto sam bas vezana za to mesto.

Ово је да ти срце пукне. Какви нељуди мајко мила :dash::dash:
A cuj djubrad...brane se kao to je normalno...stare su zivotinje...
Ja od kada znam za sebe idem tamo, nikada nije gore izgledao Zoo pa ni sam park...pa i onaj Aqua park sto su izgradili, zelznicku stanicu kroz koju ne moze da se prolazi.
A sto je najgore ljude bole d..pe. Samo se nekolicina buni dok se vecina bogati.
Tako ce i ovo proci za 3 dana a posledice ce biti dugotrajne.

Треба трајно укинути зоолошке вртове. Између свега осталог и због оваквих ствари.
Те животиње нису нечији експонати, предмети, него жива бића и део природе која је за сваку од њих наменила део себе. А тај део зоолошки вртови нису.

volis zivotinje a mislis da im je mesto u zatvoru zvanom zoloski vrt?

smrt je blagoslov naspram celog zivota u beton kavezu
Vrlo malo betona. Zoo park na Paliću ima dosta zelenila i predviđen je tako da životinje žive približno u okruženju kojem pripadaju.. Zbrinute su tu, nemaju prirodne neprijatelje.. ima i plus i minus. Svakako da bi bilo bolje da je prostor još veći.

Back