paperinos
Domaćin
- Poruka
- 4.821
London treba da sruse do temelja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nikada?
Zasto? Zato sto se ne desava danas?
Nece se desiti zato sto se nije desilo?

А где су ту ''аријевци'' ...мислим у ЕУ....Немачкој![]()
arijevci? davno izumrla rasa...oko 80% nemaca nije "cisto"...Zato sto je Nemacka vec postala supersila ili kako vec otvoreno pojedini anglosaksonski analiticari govore, imperija, koja stoji iza EU superstate.
Kao u transu, iz poruke u poruku ponavljas te neke fraze o "pobedi" Nemacke i o "supersili", bez ikakvih argumenata. Mislis da samo treba da izgovoris tako nesto u sto vise postova i da ce ceo svet doziveti Nemacku kao to sto ti vidis od nje, kao neku drzavu koja "vodi covecanstvo", "pise istoriju".
Bez argumenata? Pa dao sam mnogo postova, razlicitih analiza uglednih medija i analiticara, najvise anglosaksonskih, ako ti ne pratis sta se desava citaj malo vise, analiticari kao finalni datum oznacavaju 23. jul, moze se postaviti tema (ali skoro me i nema na forumu usled nedostatka vremena).
A samo sam rekao da ovakve nerede ne mozes ocekivati u Berlinu ili Frankfurtu ili nekom drugom gradu Nemacke.
Ako zelis da ozbiljno dikutujemo, moze na nekoj drugoj odgovarajucoj temi, ali samo argumentima i datim izvorima, bez pausalnih ocena.
После успешно обављеног задатка чланови"Отпора"се свечано враћају кући,где ће им народ на аеродрому и успут приредити величанствен дочек а на балкону ГСкупштине и наши руководиоци
на челу са Градоначелником и Председником лично (ако стигну са моста)!?
Pa nesto razmisljam da li Rusija i Kina mozda treba da bombarduju London da bi zastitili gradjane od policijske diktature?.
pozlatila ti se ova sa velicanstvenim kacenjem na balkon, usput, i na mostu
Јел техничка?
![]()
Можда је маличко усфалило пенеза за одржавање технике.Талибани кажу: 2. ЖУТИ,аутоматски ЦРВЕНИ !!!