Масовни нереди у Лондону

Zato sto je Nemacka vec postala supersila ili kako vec otvoreno pojedini anglosaksonski analiticari govore, imperija, koja stoji iza EU superstate.

Momce, ja ne znam da li ti cujes sebe. Zvucis kao oni nemacki propagandni posteri iz II Svetskog rata - "Nemacka pobedjuje na svim frontovima!" - i tome slicno.

nemacki poster.jpg

Kao u transu, iz poruke u poruku ponavljas te neke fraze o "pobedi" Nemacke i o "supersili", bez ikakvih argumenata. Mislis da samo treba da izgovoris tako nesto u sto vise postova i da ce ceo svet doziveti Nemacku kao to sto ti vidis od nje, kao neku drzavu koja "vodi covecanstvo", "pise istoriju".

Nadam se da te neko placa za to, ako si stvarno ubedjen u ovo sto pises... Bog neka ti je na pomoci.

Kao u transu, iz poruke u poruku ponavljas te neke fraze o "pobedi" Nemacke i o "supersili", bez ikakvih argumenata. Mislis da samo treba da izgovoris tako nesto u sto vise postova i da ce ceo svet doziveti Nemacku kao to sto ti vidis od nje, kao neku drzavu koja "vodi covecanstvo", "pise istoriju".

Bez argumenata? Pa dao sam mnogo postova, razlicitih analiza uglednih medija i analiticara, najvise anglosaksonskih, ako ti ne pratis sta se desava citaj malo vise, analiticari kao finalni datum oznacavaju 23. jul, moze se postaviti tema (ali skoro me i nema na forumu usled nedostatka vremena).

A samo sam rekao da ovakve nerede ne mozes ocekivati u Berlinu ili Frankfurtu ili nekom drugom gradu Nemacke.

Ako zelis da ozbiljno dikutujemo, moze na nekoj drugoj odgovarajucoj temi, ali samo argumentima i datim izvorima, bez pausalnih ocena.

Bez argumenata? Pa dao sam mnogo postova, razlicitih analiza uglednih medija i analiticara, najvise anglosaksonskih, ako ti ne pratis sta se desava citaj malo vise, analiticari kao finalni datum oznacavaju 23. jul, moze se postaviti tema (ali skoro me i nema na forumu usled nedostatka vremena).

A samo sam rekao da ovakve nerede ne mozes ocekivati u Berlinu ili Frankfurtu ili nekom drugom gradu Nemacke.

Ako zelis da ozbiljno dikutujemo, moze na nekoj drugoj odgovarajucoj temi, ali samo argumentima i datim izvorima, bez pausalnih ocena.

Interesantan si ti sagovornik...

Ja ti kazem, kao u transu ponavljas "Deutschland uber alles" i vrtis to iz posta u post.

1. Das tu i tamo neku analizu iz koje prenaglasis kako je Nemacka vec postala supersila (znaci u prezentu).

2. Onda ti dosta forumasa ukaze na gomilu problema sa kojima se Nemacka suocava i da ne moze da bude supersila drzava koja ima takve probleme.

3. Ti onda navedes nacine za resavanje tih problema koji se svode na "sve ce to Nemacka lako da resi uz pomoc svoje tehnologije i industrije" i postace supersila, samo sto nije (futur)

4. Vratis se posle 2 dana sa novim postom u kojem iznosis novu pausalnu ocenu da je Nemacka vec postala supersila i da "vodi ovaj svet" i "pise istoriju" (znaci opet se vracas na prezent)

I tako u krug, do iznemoglosti. Svi argumenti koje ti svi forumasi iznesu, kao da se resetuju posle 2 dana tvog odsustva sa foruma, a onda zabava ide iz pocetka - "Nemacka pobedjuje na svim frontovima!"

Ja te zato pitam, da li te neko placa po ucinku? Ambasada ili neka NVO? Prosto ne mogu da verujem da neko sa toliko entuzijazma velica bilo koju drzavu i da od nje vidi nesto sto ona nije.

После успешно обављеног задатка чланови"Отпора"се свечано враћају кући,где ће им народ на аеродрому и успут приредити величанствен дочек а на балкону ГСкупштине и наши руководиоци
на челу са Градоначелником и Председником лично (ако стигну са моста)!?

После успешно обављеног задатка чланови"Отпора"се свечано враћају кући,где ће им народ на аеродрому и успут приредити величанствен дочек а на балкону ГСкупштине и наши руководиоци
на челу са Градоначелником и Председником лично (ако стигну са моста)!?

pozlatila ti se ova sa velicanstvenim kacenjem na balkon, usput, i na mostu

Pa nesto razmisljam da li Rusija i Kina mozda treba da bombarduju London da bi zastitili gradjane od policijske diktature?.

Ako je u pitanju demoNkratija i ako su ugrozena ljudska prava manjina, mislim da bi bilo pozeljno jer smo svedoci genocida u toj zemlji i sasvim je jasno da se ovde radi o etnichkom chishcenju.
Mislim da bi bilo dobro da se Biserko i Kandicka zainteresuju za ovaj sluchaj.

Zamisli sad da ove rechi izgovara Klintonka, a da se ovo deshava u Srbiji, kako bi joj sline ishle niz bradu...

Back