Masovne iznenadne smrti sirom sveta

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Verovatno primecujete veliku smrtnost u vasem komsiluku da mladji ljudi naprasno umiru. I naravno nema obdukcija a i kad se dese zataskava se uzrok smrti jer sve medicinske ustanove su pod njihovom kontrolom kao i policija i vlast i sve. Evo vam spojite sledece reci dobicete link pa odite i pogledajte video kako se vodi treci svetski rat satanista da smanje broj ljudi na planeti sa 8 milijarde na 500 miliona.

Nesmem da napisem link ceo jer nije bezbedno google spajderi ce me naci zato moram malo sifrovano da pisem link.

Prvo kucate naravno bez navodnika i sve spojite i obratite paznju na tacku i ona je bitna "www." pa onda kucate (opet ima tacka) "bitchute." i onda kucate "com/embed/z7AHVacxJPrY/"

Проблем са тим видеом је што су користили неке клипове од невезаних ствари (на пример да ваде из вена оно што личи на лигње) и тиме дали муницију опозицији да сруше целу ствар као лаж.

Verovatno primecujete veliku smrtnost u vasem komsiluku da mladji ljudi naprasno umiru. I naravno nema obdukcija a i kad se dese zataskava se uzrok smrti jer sve medicinske ustanove su pod njihovom kontrolom kao i policija i vlast i sve. Evo vam spojite sledece reci dobicete link pa odite i pogledajte video kako se vodi treci svetski rat satanista da smanje broj ljudi na planeti sa 8 milijarde na 500 miliona.

Nesmem da napisem link ceo jer nije bezbedno google spajderi ce me naci zato moram malo sifrovano da pisem link.

Prvo kucate naravno bez navodnika i sve spojite i obratite paznju na tacku i ona je bitna "www." pa onda kucate (opet ima tacka) "bitchute." i onda kucate "com/embed/z7AHVacxJPrY/"
.
Сјајно да је преведено.

Хвала за линк.

.

.
Нетачно, врло је округла:

3_copy_2048x.jpg

Проблем са тим видеом је што су користили неке клипове од невезаних ствари (на пример да ваде из вена оно што личи на лигње) и тиме дали муницију опозицији да сруше целу ствар као лаж.
nisi se zapitao da je upravo to istina oko koje su pravili taj film.

Poslednja izmena od moderatora:
pa ako te ne zanima sta vade, a ti se pokrij sa
gotov si!
facehugger.jpeg

Poslednja izmena:
“A sad outcome of the first two years of the Covid pandemic is that Covid killed persons with ‘comorbidities,’ very old people, and so on,” Chudov explains. “Had the pandemic not happened, the mortality would be the same yearly. However, Covid caused the unfortunate premature demise of people who were likely to die in the next few years.”

“So, if the pandemic stopped and vaccines were not affecting mortality, you would expect NEGATIVE excess mortality – simply because people who were likely to die in 2022 already died in 2020. The negative Y-intercept shows this pull-forward effect, discussed in detail by the Ethical Skeptic.”

SLOW MOTION GENOCIDE: Excess Mortality up 40% All Around the World Following Release of Covid “Vaccines”

I naravno nema obdukcija

The Mystery of the Rubbery Clots​

Cole agreed, and that taped investigation is what you see in the video above. Cole begins by showing what some of the white rubbery clots look like under the microscope, and slides showing the distribution of spike protein in various tissues.

A number of embalmers have reported pulling these stringy, stretchy objects out of deceased people who got the jab, and they’re different from anything they’ve ever seen before. Cole agrees that these clots are something brand-new.

pa vade te lignje iz vena, a ti ako mislis da ce da se sve srusi jer to zvuci kao luda teorija zavere, onda ne znam sta da ti kazem, ali zafalice nam ljudi za neku godinu
a ja tebi opet da ponovim da su ekperti antivakseri skrenuli pažnju da te lignje nisu problem od vakcina i da su to stari snimci. mRNA vakcine proizvode nešto kao vlakna, ako su kontemirane.

a ja tebi opet da ponovim da su ekperti antivakseri skrenuli pažnju da te lignje nisu problem od vakcina i da su to stari snimci. mRNA vakcine proizvode nešto kao vlakna, ako su kontemirane.
pa on cim je upozorio, ja nisam smeo da kucam i kliknem, zato sam "lignje" stavio pod navodnike
mi vec imamo dovoljno podataka da je nebitno jel su "lignje" i kako cemo da zovemo ta vlakna
ali ako nas izuzetni sabotira sa starim snmcima, ... on je ionako blenta nije video skole, na internetu se obrazuje
Nesmem da napisem link

Back